Platform over gevels, glas & daken
Terug naar overzicht

Saint-Gobain Building Glass Benelux

Saint-Gobain Building Glass biedt vernieuwende glasoplossingen voor alle woon- en werkomgevingen waar comfort en veiligheid vereist zijn. Wij vervullen de behoeften van onze klanten op vier belangrijke gebieden; ervaring, betrouwbaarheid, innovatie en passie. Onze missie is om geweldige woon- en werkruimtes te creëren en het dagelijkse leven te verbeteren, met behoud van de toekomst van iedereen.

Als belangrijkste onderdeel van een raam of deur is glas dé meest cruciale hefboom voor comfort, veiligheid en esthetiek. Onze innovatieve oplossingen voor het glas in ramen en deuren garanderen daarom de beste prestaties op het gebied van daglicht doorlaten, energie besparen & akoestiek. Op die manier creëren we voor u het beste comfort in uw huis, winkelpand of kantoor.

Geweldige woon- en werkomgevingen beginnen vaak met een prachtig interieurontwerp. Transparant, hygiënisch, duurzaam, kleurrijk en zelfs actief glas kunnen een bron van creativiteit voor u betekenen. Ons glas voor interieur, ontwerp & decoratie zal het u mogelijk maken om de mooiste keukens, badkamers of bureaus te ontwerpen.

Met onze doeltreffende en innovatieve glazen gevelsystemen en glasoplossingen voor gevels, spelen we onze rol bij het ontwerpen van enkele van ’s werelds meest iconische architecturale projecten. Door een breed scala aan innovatieve beglazingen voor gevels aan te bieden, doen de meest visionaire architecten beroep op ons.

Al onze klanten, zowel particulieren als bouwpartners, vertrouwen op onze hoog kwalitatieve beglazingen. We hanteren hierbij steeds een focus op veiligheid, welzijn, comfort, duurzaamheid en design.

algemene informatie

Services Beglazing Adres Industrielaan 129
1070 Brussel
België
Telefoonnummer +32 (0)2 5563710 E-mailadres [email protected] Website nl.saint-gobain-building-glass.com/nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details