Platform over gevels, glas & daken
Terug naar overzicht

SAB-profiel bv

SAB-profiel voor metalen sandwichpanelen en profielplaten

Verrassend en robuust, staal op gevel en dak

SAB-profiel is specialist in zowel sandwichpanelen als profielplaten en heeft een grote hoeveelheid coatings en kleuren standaard op voorraad om snelle leveringen mogelijk te maken van ieder bouwproject. De grote variatie aan panelen, profielen, coatings en kleuren geeft steeds weer een verrassend effect en leidt tot de meest creatieve ontwerpen.

Geoptimaliseerde sandwichpanelen uit de modernste fabriek

Sinds begin 2020 produceert SAB-profiel sandwichpanelen in een gasloze, duurzame nieuwe fabriek in Geldermalsen. Voor de nieuwe SAB panelenfabriek in Geldermalsen is het ontwerp van de sandwichpanelen volledig geoptimaliseerd. Sandwichpanelen zijn ideaal als je snel wilt bouwen of als hoge isolatiewaarden belangrijk zijn. Ze zijn een economische keuze, scoren hoog op duurzaamheid en het lichte gewicht maakt ze voor vele toepassingen geschikt. Voor nog betere prestaties op gebied van brand en luchtdicht bouwen, zijn de voegen compleet opnieuw ontworpen. De wandpanelen worden geleverd in lengtes tot 16 meter en in verschillende diktes. De dakpanelen worden geleverd in lengtes tot 25 meter, tevens mogelijk met een 100% schuimvrije kopse overlap.

Kleurkeuze bijna onbeperkt

Voorgelakt staal maakt vrijwel iedere kleur mogelijk. De sandwichpanelen zijn leverbaar in een groot aantal hoogwaardige coatingsystemen en vele kleuren. SAB-profiel is huisleverancier van Colorcoat®. Voor de beste Confidex® garantie tot 40 jaar kies je voor Colorcoat Prisma® dan wel Colorcoat HPS200 Ultra®. Dit geeft oneindig veel mogelijkheden om fraaie esthetisch geveloplossingen te realiseren in nieuwbouw en renovatie projecten. Niet alleen voor industriële gebouwen en bedrijfshallen, maar juist ook voor sportaccommodaties, kantoren en woningen.

Voor meer inspiratie en informatie kijk op de SAB website www.sabprofiel.nl.

algemene informatie

Services Gevelbekleding Adres Produktieweg 2
3401 MG IJsselstein
Nederland
Telefoonnummer 0306879700 E-mailadres [email protected] Website sabprofiel.nl btw nummer 30032168

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details