Platform over gevels, glas & daken
Terug naar overzicht

Royal Mosa

Over Mosa
Bij Mosa hebben we passie voor keramiek. Al meer dan 130 jaar produceren we tegels uit de zuiverste grondstoffen en met de magie van innovatief Nederlands design. We omarmen de Cradle to Cradle-filosofie en streven ernaar om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen, zodat zij wereldwijd kenmerkende gebouwen kunnen ontwerpen die de tand des tijds doorstaan. In meer dan dertig landen verspreid over vier continenten prijken onze tegels op wanden, vloeren, gevels en terrassen van particuliere, commerciële en openbare gebouwen, zowel in interieurs als exterieurs.

Nederlands wereldburger
Mosa staat voor het allerbeste uit Nederlands design. Dankzij jarenlange ervaring en een rijke geschiedenis in de productie van keramische tegels komt tijdloze esthetiek samen met functionaliteit en puur vakmanschap. Als mondiaal opererend bedrijf hecht Mosa veel waarde aan lokale productie in de buurt van zijn leveranciers. Vandaag de dag ontwerpt, ontwikkelt en produceert Mosa zijn tegels nog altijd in Maastricht, de stad waar het bedrijf in 1883 werd opgericht. Vanaf het begin van het productontwikkelingsproces werken we nauw samen met onze klanten. Daardoor voelen we ons verbonden met elk project en kunnen we het beste anticiperen op de behoeften van de klant.

Doordacht design
Nederlanders zijn bekend om hun eigentijdse, functionele en innovatieve ontwerpen. De stijl van Mosa sluit hier naadloos bij aan. Onze tegels met hun strakke design, puurheid en eenvoud weerspiegelen hun Nederlandse karakter. Onze passie en ervaring zijn de drijfveer achter Mosa’s voortdurende zoektocht naar de beste oplossingen voor de uitdagingen van de internationale architectuur. Dit betekent dat onze tegels niet alleen mooi zijn; voor ons is uiterlijk even belangrijk als functionaliteit en duurzaamheid. We garanderen dat onze tegels alle functionele vereisten overtreffen en dat ze een leven lang meegaan — of zolang ze nodig zijn.

Mondiaal opererend
Mosa-tegels worden lokaal geproduceerd, maar wereldwijd toegepast. Met een grensoverschrijdend klantenbestand, een divers en kosmopolitisch personeelsbestand en een groeiende lijst partners is Mosa toegerust om internationaal te opereren. We vertegenwoordigen Nederlands design in meer dan dertig landen verspreid over vier continenten. Waar ook ter wereld spreekt Mosa uw taal.

Pionier op het gebied van innovatie
Innovatie is een belangrijke drijfveer binnen Mosa en dat zie je terug in iedere tegel. We onderzoeken, ontwikkelen en verbeteren onze productenvoortdurend. Zo bieden we onze klanten creatieve vrijheid en gegarandeerd het allerbeste voor hun ontwerpen. We verleggen steeds onze grenzen op zowel esthetisch als technisch vlak. Mosa draagt niet alleen zorg voor de state-of-the-art productie van duurzame, Cradle to Cradle-gecertificeerde keramische tegels, maar stelt ook opvattingen over de rol van tegels in het bouwproces aan de kaak. We beschouwen het bouwproces en de toepassing van onze tegels als een intrinsiek deel van het ontwerp. Daarom garanderen we dat onze producten altijd vergezeld gaan van service op maat om de toepassing ervan de vergemakkelijken.

Altijd passende ondersteuning
Onze service weerspiegelt de hoge normen van onze klanten. Hun voordeel is ons uitgangspunt. We leveren zowel persoonlijk als online passende ondersteuning, informatie en de tools om onze klanten te helpen om keramische oppervlakken te integreren in ontwerpen. Gedurende het hele bouwproces staat Mosa u bij met data en diensten die u helpen onze collectie te gebruiken voor uw ontwerpen. We streven ernaar uw persoonlijke werkwijze te omarmen zodat onze service naadloos aansluit bij uw project.

Een duurzame toekomst
Onze tegels zijn ontworpen om de tand des tijds te doorstaan. Bij Mosa blijven we naar de toekomst kijken omdat milieu, duurzaamheid en het welzijn van de volgende generaties belangrijk zijn voor ons. We ondernemen volgens de Cradle to Cradle-filosofie. Met deze circulaire aanpak kunnen we een positieve bijdrage leveren aan onze maatschappij, onze economie en onze planeet. Bijna onze hele tegelcollectie is Cradle to Cradle-gecertificeerd. Hierdoor speelt Mosa een belangrijke rol bij het verkrijgen van keurmerken voor duurzame bouw.

Eén team
Mosa hecht net zoveel waarde aan zijn mensen als aan zijn producten. Er werken meer dan 600 werknemers bij Mosa, ieder met zijn eigen specialiteit en allen bereid om samen te werken, te vernieuwen en te verbeteren om zo het best mogelijke resultaat voor u te bereiken. Ons bedrijf is gebouwd op vertrouwen en dit komt tot uiting in onze passie en een naadloze samenwerking met u.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Gevelbekleding Adres Meerssenerweg 358
6224 AL Maastricht
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)43 3689229 E-mailadres [email protected] Website mosa.com

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details