Platform over gevels, glas & daken
Terug naar overzicht

ROCKWOOL B.V. / Rockpanel

Rockpanel plaatmateriaal voor gevels en dakranden wordt gemaakt van het vulkanisch gesteente basalt en beschikt hierdoor over de juiste eigenschappen. Het uitgebreide assortiment biedt absolute ontwerpvrijheid: kies uit 144 RAL- en NCS kleuren van het Colours assortiment of ga voor een industriële look met Metallics of een veranderende kleurbeleving bij de Chameleon. Ook hebben wij een duurzaam en brandveilig alternatief voor een houten gevel met Rockpanel Woods,  of  een lichtgewicht, buigbaar paneel met de uitstraling van steen. Alles is mogelijk!

Alle Rockpanel gevelpanelen hebben standaard Europese brandklasse B-s2,d0.  Voor hoogbouw en hoogrisicogebouwen zijn strenge brandveiligheidseisen nodig. Hiervoor hebben wij speciale A2 (FS-Xtra) gevelpanelen ontwikkeld, die voldoen aan Europese brandklasse A2-s1,d0   indien bevestigd met blindklinknagels op een metalen regelwerk.

Duurzaam en milieuvriendelijk

Veel natuurlijke hulpbronnen zijn schaars, basaltsteen niet. Toch zijn we er zuinig op. Ons productieproces is ingericht op een duurzame exploitatie van dit natuurproduct. We slagen erin om uit 1 m³ basalt, meer dan 400 m² plaatmateriaal te produceren. Duurzaam en kleurvast plaatmateriaal dat bijna 100% recyclebaar is en past binnen ontwikkelingen als het passiefhuis.

Toepassing: gevelafwerkingen en dakranden

Rockpanel panelen zijn geschikt voor esthetische afwerking van zowel gevels, geveldelen als detailleringen en worden toegepast in woning- en utiliteitsbouw bij zowel nieuwbouw als renovatie.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Plaatmateriaal Adres Konstruktieweg 2
6045 JD Roermond
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)475 353535 E-mailadres [email protected] Website rockpanel.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details