Platform over gevels, glas & daken
Terug naar overzicht

Profity

Grip op projecten
Wilt u uw projecten volgens planning, volgens specificatie en winstgevend realiseren? Profity ERP is bedrijfssoftware speciaal ontwikkeld voor projectmatig werkende bedrijven zoals dak- en gevelbouwers. Met Profity ERP krijgt u meer grip op uw projecten: logistiek, administratief en financieel. Eenvoudig te implementeren en snel terugverdiend. Veel projectmatig werkende bedrijven waaronder een groot aantal gevelbouwers gingen u voor!

Profity ERP
Profity ERP biedt alle functies om grip te krijgen op uw projecten in alle facetten van uw onderneming. Profity ERP is ontwikkeld in nauwe samenwerking met onze klanten. Dankzij hun kennis en ervaring is Profity ERP gebouwd voor de dagelijkse praktijk van een projectgestuurde organisatie: krachtig in functionaliteit maar eenvoudig in gebruik.

Resultaten met Profity ERP
Met Profity ERP behaalt u waardevolle resultaten voor uw onderneming, klanten en medewerkers: beter financieel inzicht, eenvoudiger projectmanagement, betere resultaten, lagere kosten, een betere concurrentiepositie, sneller en prettiger werken. Profity ERP is snel en eenvoudig te implementeren omdat de software is toegesneden op projectmatig werken.

Profity Online – Profity ERP in de cloud
Profity Online is Profity ERP in de cloud. Met Profity Online beschikt u overal en altijd over alle mogelijkheden van Profity ERP maar zonder de zorgen van serverbeheer, backups etc. Direct starten met Profity ERP is zo nog gemakkelijker.

Profity Connect
Met Profity Connect bespaart u veel tijd in het purchase-to-pay proces en verbetert u de kwaliteit ervan. Met Profity Connect kunt u orderbevestigingen, pakbonnen en facturen digitaal en vrijwel geheel automatisch verwerken.

Over Profity B.V.
Profity B.V., opgericht in 2003, is een Nederlandse ontwikkelaar van standaard software voor projectmatig werkende bedrijven zoals dak- en gevelbouwers. Wij zijn een financieel gezonde onderneming met diepgaande softwarekennis over bouwtoelevering. Onze passie is software te ontwikkelen en implementeren waarmee u meer grip krijgt op uw projecten, kosten bespaart en kwaliteit verbetert.

algemene informatie

Services Automatisering Adres Ambachtsstraat 7
7461 TP Rijssen
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)548 539329 E-mailadres info@profity.nl Website profity.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details