Platform over gevels, glas & daken
Terug naar overzicht

Plastica

Plastica maakt het plaatje compleet
Al sinds 1978 levert Plastica plaatmateriaal voor in- en exterieur. Altijd van de beste kwaliteit en in talloze uitvoeringen en dessins. Dit gecombineerd met het hoge serviceniveau maakt Plastica tot uw ideale totaalleverancier.

Duurzame kwaliteit
Wij zijn kritisch op de kwaliteit van onze materialen. Dit is tenslotte de basis van de kwaliteit van uw eindproduct. Maar daar stopt het niet. Alleen de juiste montage zorgt ervoor dat alle materialen daadwerkelijk de prestaties leveren die wij hebben beloofd. Daarom hechten wij veel waarde aan kennisoverdracht.

Oplossingsgericht
Plastica denkt graag mee over hoe we uw droom kunnen verwezenlijken. U wilt een gevel die lang mooi blijft, zonder er al te veel onderhoud aan te moeten plegen? Plastica heeft 38 jaar ervaring met plaatmateriaal en denkt graag met u mee over de juiste oplossing.

Innovatief
We zijn altijd opzoek naar nieuwe decoren en dessins, toepassingsmogelijkheden en producteigenschappen en zoeken markten die hier hun voordeel mee kunnen doen. Vraag ons rustig naar de mogelijkheden voor uw gebouw.

Klantgericht
Wij leren u graag goed kennen om u van het beste advies te kunnen voorzien en projecten samen met u tot een succesvol einde te brengen. We maken de materiaalkeuze voor u graag zo gemakkelijk mogelijk. Dit doen wij niet alleen online. Vraag gerust onze technisch commercieel adviseurs eens om hun ervaring en advies!

Teamwork
Alle afdelingen binnen Plastica werken samen om het beste eindresultaat neer te zetten. Uiteindelijk zijn wij ook trots op de eindresultaten. Beoordeel zelf en bekijk onze referenties.

www.plastica.nl

Onze website is een goed startpunt voor inspiratie en informatie. U vindt hier een compleet overzicht van alle producten en talloze projecten. Ook hebt u hier toegang tot onze snelle monsterservice, onze uitgebreide kleurendatabase en diverse downloads.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Gevelbekleding Adres Industrieweg 92
5145 PW Waalwijk
Nederland
Telefoonnummer 416 672 400 E-mailadres info@plastica.nl Website plastica.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details