Platform over gevels, glas & daken
Terug naar overzicht

Milin B.V.

Sinds de oprichting in 2004 is Milin B.V. een toonaangevende totaalleverancier voor duurzame panelen & profielen in de Europese markt. Milin staat voor betaalbare en moderne panelen- en profielen van goede kwaliteit. Milin streeft naar de beste prijs-kwaliteitsverhouding en geeft hierbij de juiste service om de architecten en installateurs zoveel mogelijk te ontzorgen. Milin zorgt ervoor dat de installateur altijd vooruit kan! Dagelijks staan professionele werknemers klaar om advies te geven en vragen te beantwoorden.

Bijna alle producten voert Milin onder de CE markering en het DuBo keurmerk. Milin levert de producten direct uit eigen voorraad waardoor 24-uursleveringen mogelijk zijn.

Duurzame panelen & profielen

Gevelbekleding
Het gevelbekleding-assortiment van Milin is een totaalconcept van professionele hoogwaardige gevelpanelen. Milin heeft het meest uitgebreide assortiment gevelbekleding van Europa. De panelen zorgen voor bescherming en verfraaiing van woningen, kantoren en bedrijfspanden. Milin ontwikkelt en produceert duurzame panelen voor gevels die nagenoeg geen onderhoud vergen en schilderen overbodig maakt. Hierdoor worden veel tijd en kosten bespaard.

Gevels afgewerkt met onderhoudsarme duurzame gevelpanelen van Milin zijn niet te onderscheiden van echt houten gevels. Dankzij structuurfolie dat aangebracht kan worden op de duurzame producten, is het mogelijk om de producten te bestellen in uiteenlopende kleuren. Al onze producten zijn onderhoudsarm (enkel het schoonhouden van het materiaal volstaat), duurzaam (lange levensduur) en milieuvriendelijk (de producten zijn 100% recyclebaar).

Kozijnafwerkingen
Milin is totaalleverancier als het gaat om kunststof kozijnafwerking. Met het one-stop-shopping concept kan iedere kozijnmontagebedrijf en kozijnfabriek altijd vooruit. Milin heeft zowel voor de nieuwbouw als de renovatiemarkt speciale paneel- en profielmaten. Door het grote assortiment in uiteenlopende kleuren en lange lengtes tot wel 6 meter, is Milin de juiste toeleverancier als het gaat om afwerking van het kozijn.

Dakranden
Milin heeft een uitgebreid programma aan dakrandpanelen. Professionele dakranden die door middel van torx schroeven worden bevestigd of met clips voor een blinde bevestiging. Op nagenoeg alle toepassingen heeft Milin een antwoord. Milin overstekpanelen beschermen en verfraaien de dakgootoverstek. De panelen zijn verkrijgbaar als sponningdeel, naadloos in verschillende kleuren of met structuurfolie met nerf. Het programma wordt compleet geleverd met alle benodigde hulpprofielen voor een mooi afgewerkt eindresultaat. De overstekpanelen van Milin zijn makkelijk en snel te monteren door lengtes van zes meter.

Benieuwd naar het gehele assortiment duurzame panelen & profielen? Neem een kijkje in onze catalogus.

Innovatie
Vanaf 2004 heeft Milin veel innovaties en ontwikkelingen doorgevoerd. Zo innoveert Milin altijd al haar producten om aan de wensen van de klant te kunnen voldoen. Nieuwe modellen gevelbekleding, nieuwe kleuren of andere afmetingen om met de trends van nu mee te gaan.

Eigen merken
Ondertussen heeft Milin een tiental eigen merken op de markt gebracht. Deze merken zijn inmiddels een begrip geworden in de bouwbranche en worden veelvuldig toegepast bij nieuwbouw-, onderhoud- of renovatieprojecten.

Onze merken:
VinyPlusEurotexxDutchplankMilexxMilytMilinboardThomDeckEazyboard en Wonderboard

Duurzaamheid

Duurzaamheid loopt als een groene draad door onze organisatie. Naast het leveren van duurzame afbouwmaterialen proberen wij ook duurzaam te zijn in de bedrijfsvoering. Van een duurzaam bedrijfspand met warmte pompen en terugwinsystemen tot milieuvriendelijke vrachtwagens die dagelijks onze producten afleveren op de klussen. Wij kunnen zelfs leveren in grote steden waar de milieuzone van kracht zijn.

“Milin” de leverancier waar iedereen graag zaken mee doet.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Gevelbekleding Adres Brabanthaven 1
3433 PJ Nieuwegein
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)30 6069220 E-mailadres info@milin.nl Website milin.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details