Platform over gevels, glas & daken
Terug naar overzicht

Kingspan Geïsoleerde Panelen – Kingspan B.V.

Kingspan Geïsoleerde Panelen Kingspan is wereldwijd marktleider in high performance isolatie, gebouwbekleding en geïntegreerde zonne-energie oplossingen voor de gebouwschil. De divisie Geïsoleerde Panelen is met een bijdrage van circa 65% aan de totale omzet de grootste divisie van de Kingspan groep. Het uitgebreide assortiment bestaat uit geïsoleerde dak- en gevelpanelen, geconditioneerde ruimten, geïsoleerde deurcomponenten, constructieve sandwichpanelen & systemen, staalframebouw, aanrijd- en valbeveiligingsoplossingen en de luxe façade- & daksystemen. Als fabrikant gaan wij verder dan het leveren van een groot assortiment. We bieden onze relaties vergaande service en garantie en leveren een groot spectrum aan technische ondersteuning en klantenservice. www.kingspanpanels.nl

Dri-Design van Kingspan is een 100% recyclebaar, geventileerd en architectonisch gevelsysteem opgebouwd uit unieke metalen cassettes die esthetisch oneindig veel mogelijkheden bieden in vorm, afwerking, kleuren en texturen. Dankzij het gepatenteerde geïntegreerde regenscherm wordt regenwater achter de geventileerde gevel afgevoerd, waardoor vervuiling en verkleuring van de gevel wordt voorkomen. Een revolutionaire combinatie waarbij oneindige esthetische mogelijkheden en een eenvoudig te installeren onderhoudsarme oplossing elkaar hebben gevonden.

Partner van Gevelbouw Sinds 2017 is Kingspan Geïsoleerde Panelen partner van Gevelbouw. Onze producten stellen architecten in staat om hedendaagse, constructieve uitdagingen het hoofd te bieden en functionele, duurzame gebouwen te ontwerpen die esthetisch van hoge kwaliteit zijn, maar ook voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van energiebesparing. Wat betreft verschillende milieulabels verbetert de gebouwscore aanzienlijk wanneer de producten van Kingspan worden toegepast. De kern van het assortiment heeft dan ook een BRE A+ rating in de BRE Green Guide to Specification en regelmatig worden onze projecten bekroond met BREEAM Excellent of Outstanding certificering.

Contactpersoon dak- en gevelsystemen Dhr. Theelen, Business Development Manager E: [email protected]

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Isolatie Adres Lingewei 8
4004 LL Tiel
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)344 675250 Website kingspanpanels.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details