Platform over gevels, glas & daken
Terug naar overzicht

Kawneer

De gevel is het visitekaartje van ieder gebouw en met aluminium raam-, deur- en vliesgevelsystemen krijgt ieder gebouw een unieke uitstraling. Kawneer ontwerpt en ontwikkelt modulaire aluminium raam-, deur- en vliesgevelsystemen. Deze modulaire gevelsystemen bieden eenvoud in ontwerp en productie. Mastering Simplicity is daarom het credo.

Met kantoren in Noord-Amerika, Europa, Azië en Zuid-Amerika behoort Kawneer tot de wereldtop op het gebied van aluminium profielsystemen en is onderdeel van moederbedrijf Arconic. Het hoofdkantoor van de North East Europe regio is gevestigd in Harderwijk en vanuit daar worden de Belgische, Luxemburgse, Duitse, Oostenrijkse, Zwitserse en Tsjechische markten bediend.

Kawneer beschikt over een team van échte aluminium specialisten die architecten, projectadviseurs en technical engineers ondersteunen en adviseren gedurende het gehele bouwproces. Vanuit deze expertise worden moeilijke gevelvraagstukken omgezet naar praktische en duurzame oplossingen. Van tekentafel naar oplevering. Van wens naar realiteit.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Aluminium geveloplossingen Adres Archimedesstraat 9
3846 CT Harderwijk
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)341 46 46 11 E-mailadres kawneer.benelux@arconic.com Website kawneer.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details