Platform over gevels, glas & daken
Terug naar overzicht

Houthandel van Dam

Houthandel van Dam is door de jaren heen uitgegroeid tot één van de meest vooruitstrevende importeurs van tropisch hardhout in Nederland. Van Dam is een zeer betrouwbare leverancier die streeft naar optimale samenwerking en altijd op zoek naar de beste kwaliteit.

We zijn gevestigd te Bunnik. Als voorraadhoudende importeur hebben we een brede kijk op de ‘wereld van hout’.Via onze eigen importkanalen hebben we dagelijks contact met onze leveranciers in de herkomstgebieden. Het brede pakket van producten importeren wij uit alle werelddelen, zoals Afrika, Zuidoost Azië, Noord- en Zuid Amerika.Alle materialen worden opgeslagen op onze eigen werf, zodat we een hoge mate van flexibiliteit en kwaliteit kunnen waarborgen. Tevens beschikken we over een moderne houtbewerkingafdeling, waar vele soorten profileringen op verzoek kunnen worden gemaakt.

Met het brede assortiment, de hoge diversiteit aan bewerkingsmogelijkheden, de kennis over houtsoorten en de toepassingen is Houthandel van Dam een professionele partner die actief en professioneel met u meedenkt over de te kiezen oplossing en een hoge service levert.

Certificering

Van Dam levert daar waar mogelijk producten met FSC®- of PEFC-certificering. Het aantal producten met een dergelijk certificaat is snel groeiend en betreft inmiddels een groot deel van onze verkopen. Sinds 3 maart 2013 geldt de nieuwe Europese regelgeving mbt het importeren van hout (EUTR: European Union Timber Regulation). Uiteraard zorgen wij ervoor dat de geïmporteerde goederen voldoen aan de gestelde eisen van de Europese Unie. Middels ons Due Dilligence-systeem toetsen wij onze leveranciers aan deze Europese regelgeving.

Referentieprojecten

Houthandel van Dam Bunnik, heeft een brede ervaring als toeleverancier van de professionele timmerindustrie. Niet voor niets participeren wij veelal in een vroegtijdig stadium als ‘partner in hardhout’ om onze afnemers met raad en daad bij te staan en hen vervolgens te voorzien van die houtsoort die voldoet aan de wensen van hun opdrachtgever. Hetzij ruw, hetzij met toegevoegde waarde in onze machinale te Bunnik.

Desalniettemin spreken beelden meer dan woorden. In het hoofdstuk ‘ Projecten’ vindt u enkele projecten waarin ‘Van Dam’ hout is verwerkt. Ieder project wordt nader beschreven. Voor specifiekere inlichtingen kunt u zich richten tot onze verkoopafdeling.

algemene informatie

Adres Stationsweg 12
3981 AC Bunnik
Nederland
Telefoonnummer 030 – 656 36 14 E-mailadres [email protected] Website www.houthandelvandam.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details