Platform over gevels, glas & daken
Terug naar overzicht

Holonite B.V.

Specialist in compostiesteen

Sinds 1969 is Holonite dé naam op het gebied van composietsteen in Nederland. Als producent en distributeur van o.a. dorpels, vensterbanken, raamdorpels en muurafdekkers vervaardigd uit composietsteen heeft Holonite binnen de bouw en de kozijnindustrie een leidende positie verworven. Holonite bedient de nieuwbouw- en renovatiemarkt met standaard en op maat gemaakte gevel- en afbouwelementen, van architect tot aannemer en van woningbouwcoöperatie tot indirect de particulier.

Holonite is naast producent van standaard bouwelementen voor de reguliere bouw steeds vaker een keten met een adviserende rol in het project. Keer op keer verleggen wij onze grenzen en verfijnen onze expertise door het op maat creëren van eigentijdse gevelelementen en daarmee voorzien we elk gebouw, in samenwerking met onze doelgroepen, van een eigen identiteit.

Holonite producten bestaan uit een hoogwaardig composietmengsel, waarin verschillende vulstoffen vermengd zijn met een bindmiddel. De compactheid en structuur bieden geen voedingsbodem voor vuil en groene aanslag. Koudebruggen worden dankzij het karakter van het bindmiddel vermeden, terwijl toeslagmiddelen tegelijkertijd garant staan voor een natuurlijke uitstraling van het product. Holonite producten zijn Cradle to Cradle gecertificeerd.

Meer informatie treft u op onze website: https://www.holonite.nl/

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Gevelbekleding Adres Ambachtsweg 9
4691 SB Tholen
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)166 601300 E-mailadres [email protected] Website holonite.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details