Platform over gevels, glas & daken
Terug naar overzicht

Gras Wood Wide

Gras Wood Wide is voorraadhoudend producent en leverancier van massief houten gevelproducten in western red cedar, Siberisch lariks en Lunawood maar ook eindproducten zoals Zaans Zwart potdekselwerk, Royal Wood Marnar Bruk, ventilatielatten, dakshingles en eigen gevelproducten als Sealwood en Cedar-Fix. Geleverd als maatwerk voor gevels, eventueel voorzien van een brandvertragende behandeling en coating. Daarnaast bieden wij ook een uitgebreid standaard assortiment houtproducten op voorraad aan. Dit biedt belangrijke voordelen als het gaat om levertijden en flexibiliteit.

Love for the forest

Wij hebben een voorliefde voor bijzonder materiaalgebruik en vinden het belangrijk dat onze producten bijdragen aan het leven van mens, dier en natuur. Derhalve handelen wij uitsluitend in hout afkomstig uit verantwoord beheerde bossen en worden onze leveranciers daar ook op geselecteerd. Al onze producten zijn FSC en PEFC gecertificeerd. Duurzaamheid is op dit moment belangrijker dan ooit en daarom verkopen wij hout dat een lange tijd meegaat. Sommige soorten zijn wel tot 60 jaar beschermd tegen klimaat en omgevingsomstandigheden.

Advies op maat

Wij bieden een passende oplossing voor elke situatie en elk budget. Gedegen kennis van houtbouw is onmisbaar bij dit veelzijdige materiaal. Naast ons advies over de houtkeuze, de bewerking en de afwerking, hebben wij ook de kennis en ervaring in huis over het gebruik van hout voor, tijdens en na de montage. Hoe moet het product worden bevestigd, met behulp van welke materialen en wat zijn de beste adviezen voor onderhoud, behoud en schoonmaak? Onze deskundige medewerkers denken graag met u mee!

algemene informatie

Services Gevelbekleding Adres Symon Spiersweg 10
1506 RZ Zaandam
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)75 6163792 E-mailadres info@graswoodwide.com Website graswoodwide.com

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details