Platform over gevels, glas & daken
Terug naar overzicht

Eurosafe

Vanuit vestigingen in Nederland, Engeland, Duitsland en België werkt Eurosafe aan veilige werkomgevingen op hoogte en in besloten ruimten. Eurosafe levert diensten en oplossingen om risico’s te verlagen of uit te sluiten.

Met de Safety Circle® biedt Eurosafe een integrale werkwijze. En een oplossing voor elke vraag en uitdaging. In 2023 bundelden Eurosafe Solutions, R3B Safety & Rescue en DeBrandwacht.nl de krachten. Samen zijn zij Eurosafe.  De Safety Circle® is een unieke managementtool die de cirkel rond maakt. Een integraal concept dat de veiligheidsketen sluit door overzicht te bieden en risico’s beheersbaar te maken Het geeft je controle op elk vlak: veiligheid, uiteraard, maar ook financieel en organisatorisch. Overal. Precies wat je nodig hebt om veiligheid en kwaliteit naar het hoogste niveau te brengen. Met andere woorden: verlaag, verbeter, optimaliseer.

Bij Eurosafe kun je rekenen op een uitgebreid scala aan diensten om een veilige werkomgeving te creëren en te handhaven. Hier is wat je van ons kunt verwachten:

Risico Inventarisatie & Evaluatie
In ons Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) proces leggen we de risico’s van je werkzaamheden vast. Of het nu gaat om adviseren tijdens de ontwerpfase of het inzichtelijk maken van risico’s in de uitvoerings- en exploitatiefase, wij zorgen ervoor dat je goed geïnformeerd bent over de risico’s van bijvoorbeeld een dak, gevel of atrium.

Consultancy & Implementatie
Na het RI&E rapport ontvang je van ons een Plan van Aanpak en een Programma van Eisen. Zo krijg je een helder beeld van de te nemen maatregelen om een veilige werkomgeving te waarborgen. Wij helpen je bij het invullen van beheersmaatregelen, zowel tijdelijk als permanent.

Levering & Installatie
Onze geschoolde en gecertificeerde medewerkers installeren de benodigde veiligheidsvoorzieningen tijdens de uitvoeringsfase. We gebruiken enkel gecertificeerde oplossingen vervaardigd uit duurzame materialen om de veiligheid te waarborgen.

Training & Opleiding
We bieden diverse trainingen aan voor werken op hoogte, inclusief het juiste gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen en reddingstechnieken. Ook voor hercertificeringen kun je bij ons terecht.

Inspectie & Onderhoud
Ons gecertificeerde team voert keuringen en onderhoud uit aan alle gangbare merken van veiligheidsvoorzieningen. We zorgen ervoor dat service & onderhoud conform de geldende wet- en regelgeving worden uitgevoerd.

Met onze expertise heb je één betrouwbare partner voor het creëren en handhaven van een veilige werkomgeving, wat kosten en tijd bespaart. Meer informatie nodig? Neem gerust contact met ons op.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services GeveloplossingenDaken & Gevels Adres Conradstraat 15
8013 RN Zwolle
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)38 467 19 10 E-mailadres [email protected] Website www.eurosafe.eu

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details