Platform over gevels, glas & daken
Terug naar overzicht

Ergon Nederland

Wie wij zijn
Ergon Nederland is een kleine en informele organisatie met jarenlange ervaring op het gebied van flexibele arbeid binnen de bouw. Door op zoek te gaan naar vakspecialisten en uitdagende opdrachten streven wij naar het vinden van de ideale match. Het is onze uitdaging om te bepalen wie er bij welke opdrachtgever en welk project past.

Wat wij doen
Ergon Nederland is een uitzendorganisatie met oog voor specialismen. Een van onze vakgebieden is de gevelbouw, waar wij zorgen voor de juiste vakkrachten voor het juiste project. Hierbij kan het gaan om monteurs, productiemedewerkers, maar ook projectleiders, calculators, tekenaars, werkvoorbereiders, accountmanagers etc.

Onze dienstverlening wordt geheel naar wensen van onze klanten gevormd. Of u nu op zoek bent naar een uitzendkracht, een tijdelijke werknemer of een vaste werknemer, wij kunnen zorgen voor de juiste vakspecialist. Onze diensten bestaan uit uitzendendetacherenwerving & selectiepayrolling en ZZP-bemiddeling. In alle gevallen kunnen wij op korte termijn (flexibele) werknemers aan u koppelen tegen een concurrerend tarief. Ergon Nederland draagt hierbij het werkgeversrisico en wij nemen een groot deel van uw lasten over. Denk hierbij aan alle administratieve lasten, afdrachten van sociale premies en verzuimbegeleiding.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Uitzendorganisatie Adres Westbaan 271
2841 MC Moordrecht
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)18 2619266 E-mailadres [email protected] Website ergon.nl/

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details