Ook adverteren op Gevelbouw.info? Neem hier contact met ons op.
+31 495 45 00 95 Meld mijn bedrijf gratis aan
Terug naar overzicht

Dörken Benelux nv

In het leven zijn er waarden die speciale bescherming verdienen. Velen blijven verborgen voor de meeste mensen en worden pas opgemerkt wanneer ze ontbreken. Bij DÖRKEN zijn het precies deze zaken die wij al meer dan 125 jaar beschermen: van de kleinste objecten tot complete gebouwen. Dompel u onder in onze wereld: Discover Expertise!

Onze sterke bedrijven

DÖRKEN Coatings en DÖRKEN Membranes zijn volledige dochterondernemingen van DÖRKEN. De bedrijven zijn sterk gepositioneerd in hun markt en innovatieve leiders in hun sector.

DÖRKEN Membranes

DÖRKEN Membranes biedt betrouwbare systeemoplossingen voor wind- en vochtbescherming, afdichting en bescherming van gebouwen én afwatering van platte daken. De zeer innovatieve functionele producten worden gebruikt voor bescherming rondom het huis – of als klantspecifieke oplossing voor de industrie. Samen met onze partners geven wij vorm aan de toekomst van individuele gebouwen, tot en met de stedelijke architectuur.


DÖRKEN Coatings

DÖRKEN Coatings zijn specialisten op het gebied van hoogwaardige oppervlaktebescherming en bieden oplossingen voor de meest uiteenlopende toepassingen.  Van hoogwaardige corrosiebescherming tot hoogwaardige verven  en lakken voor binnen en buiten. Last but not least zijn wij bij DÖRKEN Coatings een betrouwbare en gekwalificeerde contactpersoon voor alles wat met kleurpasta’s en kleursystemen te maken heeft.

Meer over DÖRKEN Coatings

DÖRKEN Services

Achter de twee bedrijfseenheden staat een sterke derde eenheid:
DÖRKEN Services, met de centrale afdelingen HR, Inkoopmanagement, Financiën / Controlling, Investor Relations, IT/O (IT & Organisatie) GM (Facility Management), HSE (Gezondheid/Veiligheid/Milieu)

algemene informatie

Adres Brusselsesteenweg 526/10
1731 Zellik (Asse)
België
Telefoonnummer 02 466 02 75 E-mailadres info@doerken.nl Website doerken.com

kaart

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details