Platform over gevels, glas & daken
Terug naar overzicht

CFS Nederland

CFS BESTAAT UIT EEN KLEIN TEAM VAN PROFESSIONALS DIE ALLEMAAL WERKEN VANUIT HUN PASSIE OM SAMEN MOOIE PROJECTEN TE REALISEREN.

HOE HET BEGON

CFS is opgericht in 2003 met als focus het leveren van aluminium ophangsystemen voor geventileerde gevelbekleding, zoals HPL-platen, keramiek en vezelcement. Al snel werden de eerste projecten gerealiseerd, zoals de Hogeschool Utrecht en Grace Park in Dublin. Inmiddels weten gerenommeerde gevelbouwers hun weg naar ons te vinden. Onze basis is het ontzorgen van klanten en het bieden van een totaaloplossing voor ieder project. Van ontwerp tot realisatie.

DIVERS ASSORTIMENT

In 2005 voegden we GRC, glasvezelversterkt beton, toe aan ons assortiment. Zo kregen we de mogelijkheid om eigen projecten te creëren en om met de beste architecten van Nederland en België samen te werken. Later zijn de producten Petrarch (natuursteen granulaat) en Allface toegevoegd. Hierdoor is een mooi, divers assortiment ontstaan.

MILIEU EN DUURZAAMHEID

In ons werk spelen onderwerpen als milieu en duurzaamheid altijd een hoofdrol. We realiseren toekomstbestendige gevels met duurzame materialen en een minimale milieuvoetafdruk. We houden graag rekening met de effecten van later. Daarom investeren we in langetermijnoplossingen in plaats van in oplossingen voor de korte termijn.

algemene informatie

Services Geventileerde geveldesign Adres Vaartweg 12
4905 BL Oosterhout
Nederland
Telefoonnummer +31 (0) 162 452 086 E-mailadres info@cfsnederland.nl Website cfsnederland.nl/

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details