Platform over gevels, glas & daken
Terug naar overzicht

Bostik Benelux

Bostik is wereldwijd een toonaangevende producent en specialist in lijmen, kitten, mortel- en afdichtingssystemen voor de bouw-, industrie- en consumentensector. Al meer dan 130 jaar ontwikkelt Bostik slimme en innovatieve oplossingen om het dagelijkse leven makkelijker en lichter te maken.

Innovatieve oplossingen

Één van de belangrijkste pijlers van Bostik is innovatief denken en handelen. In onze eigen laboratoria ontwikkelen en testen we nieuwe technieken en toepassingen.

Sinds 2015 beschikt Bostik zelfs over een Smart House, waarbij we nieuwe grondstoffen en producten testen in een „huiselijk“ laboratorium. Het Smart House voldoet als eerste gebouw in Europa aan de vier belangrijkste milieu en duurzaamheids-certificaten: BREEAM, LEED en Passivhaus.

Duurzame bouwsystemen

Professionals over de hele wereld vertrouwen op de hoge kwaliteit van onze producten, onze klantgerichte organisatie en uitgebreide technische ondersteuning. Veiligheid en duurzame ontwikkelingen zijn belangrijke onderdelen binnen onze bedrijfsvoering. Dat motiveert ons om continu te werken aan nieuwe productontwikkelingen waarbij economische prestaties en bescherming van het milieu hand in hand gaan.

Over Bostik

Bostik is sinds het ontstaan van het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende wereldspeler op het gebied van lijm- en afdichtingsoplossingen. Door grote betrokkenheid bij klanten en de vertaling van vakmanschap naar praktische toepassingen, willen we verder uitgroeien tot uw gerespecteerde producent en partner in verbindingstechnologieën.

  • 130 jaar ervaring in de ontwikkeling van slimme lijmen
  • Jaaromzet circa 2 miljard euro
  • Meer dan 6.000 medewerkers wereldwijd
  • Actief in meer dan 55 landen
  • Ruim 500 werknemers voor ontwikkeling & techniek
  • Onderdeel van Arkema

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Lijmen & Kitten Adres Denariusstraat 11
4903 RC Oosterhout
Nederland
Telefoonnummer +31(0)1624 910 00 E-mailadres infoNL@bostik.com Website www.bostik.com/netherlands/nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details