Platform over gevels, glas & daken
Terug naar overzicht

Blomsma

Ruim 30 jaar ervaring

Blomsma Print & Sign is reeds 30 jaar actief met diverse vormen van signing en andere vormen van visuele communicatie. Dat maakt ons tot een deskundige partner voor uw reclame-, decoratie- en beletteringsprojecten. Door onze samenwerking met de andere divisies binnen de Blomsma Groep hebben wij voor iedere toepassing een passende oplossing.

Gevelrenovatie met folie is economische oplossing

Door weersinvloeden en luchtverontreiniging kan de frisse uitstraling van uw nog nieuwe gebouw veranderen in een grauwe, verweerde gevel. Jammer, want de uitstraling van uw gebouw zegt iets over de eigenaar en de gebruiker. Het optisch renoveren van uw gevel draagt bij aan een positief imago. Voor deze toepassing is door verschillende fabrikanten een specifieke meerlaagse folie ontwikkeld. Deze methode is voordeliger dan traditioneel schilderen en heeft een langere levensduur.

Window Frame Film voor geveldelen en kozijnen

In de praktijk blijkt het onderhoud van gevelelementen met een moeilijke ondergrond zoals aluminium, kunststof en ruwe materialen lastig te zijn. Maar wij ervaren dat geveldelen en kozijnen van kunststof of aluminium beter en voordeliger door het aanbrengen van zelfklevend vinyl worden gerenoveerd dan door deze te spuiten of te schilderen. Plakken gaat ook sneller en geeft daardoor minder overlast aan gebruikers en passanten.

Fasara voor design en privacy op glas

Met folie geven wij uw ruiten, glaspanelen en -puien de uitstraling en doorschijnendheid van geëtst of gezandstraald glas. Daarbij is ook het aanbrengen van individuele decoraties mogelijk. De toepassingen van decoratieve glasfolies zijn veelzijdig. Het is een stijlvolle methode om design en privacy op glazen oppervlakken aan te brengen. Glasfolie leveren wij in diverse uitvoeringen of met patronen van uw keuze.

Renoveren en gelijktijdig restylen

Door renovatie kunnen wij uw gevel zijn oorspronkelijke uitstraling teruggeven. Anderzijds zien wij het als een goede gelegenheid uw pand van een nieuw design te voorzien. Een uitstraling in uw eigen stijl. Gevelrenovatie biedt unieke creatieve mogelijkheden. Zo maakt u van gevelrenovatie direct een geveldecoratie.

Met print-, montage- en fabrieksgarantie!

Eén van onze leveranciers van zelfklevende materialen is 3M. Door onze constructieve samenwerking met 3M realiseren wij ook heel specifieke vormen van geveldecoratie. Voor alle opdrachten gelden de garantievoorwaarden van Blomsma en van 3M. U bent gegarandeerd van de beste prestaties, duurzaamheid en kleef-en applicatie-eigenschappen. U heeft de zekerheid dat u krijgt waarvoor u betaalt.

Referenties

Blomsma heeft een jarenlange ervaring in maatwerkproducties. Maatwerk in advies, realisatie, montage en service. Bekijk de voorbeelden van onze projecten in onze projectgallery gevelrenovatie.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Gevelbekleding Adres Storkstraat 1-3
2722 NN Zoetermeer
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)79 3301000 E-mailadres [email protected] Website blomsma.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details