Platform over gevels, glas & daken
Terug naar overzicht

AluK België

AluK België ontwerpt aluminium raam- en deursystemen voor de Belgische en Nederlandse markt. In de loop der jaren hebben we een ijzersterke reputatie op vlak van kwaliteit en service opgebouwd. In België en Nederland zijn de producten van AluK te vinden bij meer dan 400 verdelers. Dankzij een deskundig en gedreven team heeft AluK een lokaal aanbod ontwikkeld dat perfect aangepast is aan de markt en aan de hoge eisen van installateurs, architecten en bouwheren. De milieuvriendelijke isolatiestrip REVIVE is daarvan een knap voorbeeld.

De AluK Groep  

AluK België maakt deel uit van de internationale AluK Groep, een sterke groep die doorgedreven mogelijkheden biedt op vlak van investeringen, innovatie en assortiment. De AluK Groep is een internationale leider op gebied van aluminium ramen-, deuren- en vliesgevelsystemen met meer dan zeventig jaar knowhow en ervaring. Onze kantoren in tien landen bedienen vijftig landen op vier continenten. Tegelijk blijft AluK een familiebedrijf dat streeft naar duurzame groei door productinnovatie, technische expertise en de verovering van nieuwe markten.

We geloven in een lokale benadering van de markt: we staan graag dicht bij onze klanten met een persoonlijke service op maat. Onze 4 pijlers stellen dan ook de klant centraal: Expertise, Innovatie, Samenwerkingen en Ondersteuning. Daarnaast bouwen we samen met onze leveranciers aan een duurzame toekomst en een beter leefmilieu.

Onze bouwsystemen voldoen aan de technische vereisten voor de meest geavanceerde en prestigieuze gebouwen ter wereld. De AluK-systemen zijn zowel geschikt voor nieuwbouw als renovatie van commerciële en industriële projecten tot woningen en openbare gebouwen.

Onze visie 

Bij AluK België is het onze visie om betere plekken te creëren om te wonen, te leren, te werken en te groeien, er van uitgaand dat ‘beter’ duurzamer, efficiënter, veiliger en comfortabeler betekent.

We willen uw voorkeurspartner worden op het gebied van aluminium ramen, deuren en geveloplossingen. We willen een product leveren dat niet alleen technologisch innovatief is, maar ook duurzaam is op het gebied van koolstof en energie.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Aluminium kozijnenAluminium vliesgevels Adres Zwaarveld 44
9220 Hamme
België
Telefoonnummer +31 (0)40 264 649 4 Website be.aluk.com/be_nl/

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details