Platform over gevels, glas & daken
Zonweringsoplossingen met designdiversiteit
Het hoogwaardige textielassortiment bestaat uit lichtdoorlatende en ondoorzichtige weefsels die door reflectie en absorptie van de zoninstraling een reductie tot 100% mogelijk maken.

Zonweringsoplossingen met designdiversiteit

Van een klein ambachtelijk bedrijf dat in 1874 begon met de productie van klompen, heeft heroal zich gestaag verder ontwikkeld. Vandaag de dag is het aluminium-systeemhuis een van de internationale marktleiders en is het wereldwijd betrokken bij de bouw van duurzame gebouwen in de woning- en projectbouw. Flexibele zonweringsoplossingen voor een effectieve bescherming tegen verblinding, inkijk en hitte vormen een belangrijk bestanddeel van het portfolio.

De heroal VS Z creëert een huiselijke sfeer zonder het daglicht volledig te blokkeren.

Flexibel te gebruiken screendoek

Met de externe, textiele zonweringssystemen van heroal kan op verschillende manieren worden voldaan aan de eisen die in de moderne woning- en projectbouw worden gesteld aan efficiënte zonwering. Het screendoek houdt de kamertemperatuur op hete dagen aangenaam koel, laat tegelijkertijd nog steeds daglicht in de kamer en past zich esthetisch aan de gebouwschil aan. 

Het portfolio omvat zonweringssystemen voor ramen en deuren waarbij het screendoek door een robuuste zip-geleider, een fijne roestvaststalen kabel of onopvallend via de onderlijst wordt geleid. Ook is volledige integratie in de vliesgevels mogelijk. Daarnaast biedt heroal eveneens horizontale en verticale zonweringen voor gebruik bij terrasoverkappingen aan.

Het screendoek van heroal biedt effectieve bescherming tegen verblinding, inkijk en hitte en afhankelijk van het geselecteerd textiel tot 100% UV-bescherming.

Voor maximale vormgevingsvrijheid en een perfecte kleurgelijkheid met de gebouwschil worden de aluminium onderdelen van de systeemoplossingen gecoat met de bijzonder weerbestendige heroal hwr-poedercoating, die verkrijgbaar is in talrijke kleuren en designs.

Textiele zonweringssysteem met zipscreentechniek

heroal VS Z is een innovatief zipscreensysteem dat als buitenliggende zonwering wordt gemonteerd en ook geschikt is voor zeer hoge gebouwen. Het scherm wordt in aluminium geleidingsrails geleid via een ritssluiting aan het weefsel. Het hoogwaardige textielassortiment bestaat uit lichtdoorlatende en ondoorzichtige weefsels. In tegenstelling tot een kabel- of railgeleiding is er geen spleet tussen het doek en het raamkozijn, zodat de heroal VS Z in combinatie met het heroal blockout-textiel 100% verduistering mogelijk maakt. Tegelijkertijd wordt de UV-straling tot 100% gefilterd. 

Met de ruim 250 verschillende textielsoorten in het standaardportfolio zijn heel veel vormgevingen mogelijk. Omdat het textiel, afhankelijk van de gekozen stof, is gemaakt van gecoat glasvezel of polyester met hoge treksterkte, is het water- en vuilafstotend, ademend, UV- en schimmelbestendig en is het een oplossing die zorgt voor duurzaamheid en grote mate van functionaliteit op lange termijn. Het textiel-trendportfolio is uit voorraad beschikbaar en maakt korte levertijden mogelijk. 

Duurzame systeemoplossing met flexibele ontwerpvrijheid

Om het zonweringssysteem in kleur te matchen met de gebouwschil, kan de aluminium geleiderail, de kast en de onderlijst van de heroal VS Z in de fabriek naar wens van de klant worden voorzien van poedercoating in alle RAL-kleuren, de exclusieve kleuren van Les Couleurs® Le Corbusier of de innovatieve heroal SD oppervlakteafwerking. Op deze manier kunnen alle voordelen van de heroal hwr-poedercoating optimaal worden benut en bijdragen aan de levensduur van het systeem, naast de hoge materiaalstabiliteit van het aluminiummateriaal. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details