Platform over gevels, glas & daken
Zonwering lamellen van aluminium; ontdek de vele mogelijkheden!

Zonwering lamellen van aluminium; ontdek de vele mogelijkheden!

Tegenwoordig hebben we in Nederland steeds vaker langdurige droge en zonnige periodes. Het is daarom steeds meer van belang dat u goed functionerende zonwering heeft. Het is namelijk zo dat in de zomer de zonwering ervoor zorgt dat gebouwen lekker koel blijven en in de de winter genoeg zonlicht binnenlaat.

Niet alleen op basis van functionaliteit maar ook op esthetisch vlak bieden aluminium zonwering lamellen een tal van mogelijkheden. Bovendien kan de moderne uitstraling van zonwering er mede voor zorgen dat gevelbeelden er aantrekkelijker uit komen te zien. Bij Comhan bieden wij verschillende afmetingen en afwerkingen waardoor er in ieder appartementencomplex, bedrijfspand, pand, woonhuis wel een mogelijkheid tot zonwering lamellen is.

Nette en precieze afwerking

Als u wilt dat uw lamellen de uitstraling van uw pand complementeren, dan is het belangrijk dat uw lamellen de goede afwerking meekrijgen. Bij Comhan bieden we lamellen die er niet alleen mooi uitzien maar ook nog eens van zeer goede kwaliteit zijn.

Bovendien kunt u bij Comhan uw aluminium lamellen naar uw smaak laten aanpassen. Zo kunt u onder meer de lamellen in elke RAL kleur bij u laten aanleveren. Daarnaast zijn er voor het oppervlak ook enkele behandelingen mogelijk waaronder: poedercoaten, sublimeren naar hout- of marmerlook of anodiseren.

Het voordeel van het sublimeren naar een hout- of marmerlook is dat u de goede eigenschappen van het aluminium behoudt en daarbij de warme uitstraling van hout of marmer krijgt. Op deze manier verkrijgt u sterke, maar toch lichte zonwering. Bovendien zijn deze soort lamellen erg goed te onderhouden. U kunt deze variant ook naar uw stijl laten personaliseren in veertien verschillende basiskleuren.

Lamellen op formaat

Comhan is een aluminium groothandel die de lamellen direct uit voorraad kunnen leveren. Wij hebben standaard in ons aanbod de afmetingen: 200, 300, 400 en 500 mm. Onlangs zijn hier ook lamellen van 120 mm aan toegevoegd. Dit formaat is erg handig als luifel boven deuren en ramen, of wanneer u schuifpanelen met lamellen erin voor een raam wilt.

De lamellen kunnen inclusief montage kokers, verstelbare ophang- en montage haken, of eindkappen leveren. De haken zijn alleen te gebruiken voor lamellen die 200 of 300 mm breed zijn. We kunnen bij lamellen van 120 mm ophangbeugels voor u op maat maken.

Neem contact op

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van lamellen? Comhan helpt u graag verder! U kunt allereerst terecht op onze overzichtpagina aluminium zonwering. Heeft u toch vragen? Neem gerust vrijblijvend contact op met Comhan Aluminium. Wij helpen u dan graag verder!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details