Platform over gevels, glas & daken
Wie meer werk heeft dan mensen kan bouwen op Profimax

Wie meer werk heeft dan mensen kan bouwen op Profimax

Always get the job done

Wie meer werk heeft dan mensen kan bouwen op Profimax. “Wij hebben de professionals die u zoekt,” zegt Ernst Heuperman tijdens GEVEL 2020. “Eén telefoontje volstaat voor vakmensen in de dak- en gevelbranche, ruwbouw, afbouw en solar. We staan klaar voor uw volgende klus en hebben er zin in.”

Profimax is inmiddels een begrip in de dak- en gevelbranche en voorziet steeds meer opdrachtgevers in deze branche van de benodigde vakmensen. “Eén telefoontje volstaat voor gekwalificeerde én gemotiveerde specialisten; van gevelmonteurs en metselaars tot CAD-tekenaars of projectleiders. Altijd inclusief de Profimax matchgarantie: klikt het niet, dan hebben we meteen een andere professional beschikbaar. Zonder oponthoud, zonder meerkosten, vast of flexibel en altijd tegen een scherp tarief,” benadrukt Heuperman.

Onverwoestbaar partnership

Hoe is het mogelijk dat Profimax steeds de beste mensen beschikbaar heeft? “Dat is heel eenvoudig: we behandelen onze medewerkers precies hetzelfde als onze klanten. Open, eerlijk, nuchter en enthousiast. Wij komen onze afspraken altijd na, zodat iedereen weet wat hij aan elkaar heeft. Zo bouwen we elke dag aan onverwoestbaar partnership. Bij Profimax houden we dan ook altijd een flinke poule vakmensen beschikbaar, voor wanneer er ineens veel extra krachten nodig zijn. Iedereen die we voorstellen is persoonlijk door ons gescreend en indien nodig bijgeschoold of opgeleid, zodat ze aan de Profimax standaard voldoen.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details