Platform over gevels, glas & daken
VMRG vertegenwoordigd op GEVEL 2022

VMRG vertegenwoordigd op GEVEL 2022

Van 31 mei tot en met 2 juni vindt de vakbeurs GEVEL 2022 plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Naast een tiental VMRG bedrijven die zich hier presenteren, is ook de VMRG zelf dit jaar vertegenwoordigd op GEVEL. Niet met een stand, maar met een bescheiden promotiepunt op de beursvloer. Daarnaast zal er elk half uur een VMRG filmpje op het grote scherm op de beurs te zien zijn.

In hal 3 en 4 van het Jaarbeurscomplex in Utrecht biedt GEVEL 2022 van 31 mei tot en met 2 juni een inspirerend programma. Met een divers aanbod van ruim 75 exposerende bedrijven, verschillende exposities en theaters met een vol dagprogramma, is er veel ruimte om te netwerken, nieuwe en bestaande relaties te ontmoeten en u te laten inspireren door het inhoudelijke programma. Thema’s als circulariteit, biodiversiteit en digitalisering – in alle facetten – komen aan de orde in de theaters en de exposities. 

GEVEL wordt in nauwe samenwerking met de markt georganiseerd. De VMRG is al jaren lid van de adviescommissie van GEVEL. Ook zijn de exposanten betrokken bij de organisatie van een aantal exposities en de invulling van het Innovatietheater. Vanuit de doelgroepen van architecten en bouwkundigen is medewerking gevraagd om het programma van de GEVEL Arena te organiseren. Drie architectenbureaus nemen elk een dag voor hun rekening: UNStudio (31 mei), Toko Fuze (1 juni) en Vakwerk architecten (2 juni). Het overkoepelende thema voor deze editie van GEVEL is INCEPTION, dat staat voor ‘nieuw begin, van klein idee tot grote impact’. 

Wilt u meer weten over het VMRG Keurmerk of wilt u met uw bedrijf aansluiten bij de VMRG? Of bent u al VMRG lid of partner? Of u nu voor een praatje of voor informatie komt, wij vinden het leuk om u te ontmoeten op GEVEL.

Registreert u zich nu alvast (gratis)!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details