Platform over gevels, glas & daken
VMRG

VMRG | Schrijf u nu in voor de opleidingen gevelbouw najaar 2019

foto-cursus-29-05_4-kopieren

19 juli 2019 Leestijd 4 minuten

Deel dit artikel

Dit najaar biedt het Kenniscentrum gevelbouw u weer de mogelijkheid om op een compacte wijze per onderwerp uw kennis te verbreden. Bent u leidinggevende, werkvoorbereider of bekleedt u een ontwerpende, technisch commerciële of andere functie in de gevelbouw? Of streeft u anderszins een mooie toekomst binnen gevelbouw na? Dan kunt u dit najaar kiezen uit een aantal interessante cursussen.

Geveltechniek Algemeen | 12 en 19 september 2019

U krijgt in de module ‘geveltechniek algemeen’ u een overzicht van alle facetten van de professionele gevelbouw. Onderdelen die in de cursus aan bod komen zijn onder meer: de mogelijkheden en prestaties van materialen, gevelelementen, vliesgevels, ramen, deuren en puien. Tevens behandelen we relevante onderdelen van de normalisering, wet- en regelgeving (zoals bouwbesluit en certificering) én de actuele ontwikkelingen in de gevelbouw. Voor u is de deskundigheid vanuit de toeleverende industrie, advieswereld en professionele gevelbouw bijeengebracht in een compacte module van twee dagdelen.

Geveltechniek Bouwfysica | 10 en 17 september 2019

Bouwfysica is “de fysica van de gebouwde omgeving”. Deze betreft de fysische aspecten van de gebouwde ruimte en van gebouwconstructies en installaties. De fysische aspecten zijn licht, warmte, lucht, vocht en geluid. De gebouwde ruimte omvat zowel de door mensen gecreëerde buiten- als de binnenruimte. De gebouwschil speelt hier een heel belangrijke rol in. Als gevelspecialist weet u na de cursus  al deze aspecten tot een logisch en verantwoord geheel te smeden. U heeft uw werk goed uitgevoerd als de eindgebruiker het binnenklimaat van het gebouw als zeer prettig ervaart.

Geveltechniek Bouwfysica vervolg | 5 en 12 november 2019

De continue en  snelle ontwikkelingen op het gebied van regelgeving en normen  in de bouw met betrekking tot energieneutraal bouwen, luchtdicht bouwen en lichttoetreding met aan de andere zijde de  innovatieve oplossingen die elkaar in snel tempo op (gaan) volgen zorgen ervoor dat een gedegen bouwfysische ondergrond noodzakelijk is. Deze twee daagse module biedt u een verdere verdieping omtrent de laatste ontwikkelingen op het gebied van Bouwfysica voor de gevelbouw. Het Kenniscentrum Gevelbouw heeft deze module ontwikkeld. De intensieve
samenwerking met de leden en partnerbedrijven maakt het mogelijk de laatste ontwikkelingen op de voet te volgen en in deze cursus te verwerken.

Voor meer informatie en inschrijven zie www.kenniscentrumgevelbouw.nl en kijk
onder Cursussen/Gevel.

Deelname geschiedt op volgorde van inschrijving. Heeft u interesse in één van de gevelbouw  specifieke opleidingen die (nog) niet in het najaar gepland zijn, schrijft u zich dan alvast in, dan wordt u geïnformeerd wanneer deze starten. Wellicht wordt, bij veel aanmeldingen, besloten een groep eerder te laten starten.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Erwin Krekels

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Gevelbouw netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details