Platform over gevels, glas & daken
VMRG lanceert communicatieplatform

VMRG lanceert communicatieplatform

De VMRG heeft een online communicatieplatform gelanceerd. Dit platform is meer dan een website. Het communiceert met het CRM systeem van de VMRG en is een informatiebron voor alle aangesloten bedrijven. Alle informatie over de aangesloten bedrijven komt direct uit de database van de VMRG. Zo is de informatie altijd actueel. Met een persoonlijk account kunnen aangesloten bedrijven informatie op maat vinden en ook gegevens toevoegen of wijzigen.

De website is niet alleen een informatiebron voor de VMRG bedrijven, maar biedt ook een schat aan informatie voor architecten, opdrachtgevers in de bouw en aannemers. Zo is de website van de VMRG Kwaliteitseisen en Adviezen geïntegreerd in het nieuwe VMRG platform en is er uitgebreide informatie te vinden over het VMRG Keurmerk waarover alle VMRG leden beschikken. Uiteraard is het platform responsive en dus goed te bekijken op tablet of mobiel. Het kennis delen en verbinden staat bij de VMRG centraal en dat komt op het nieuwe communicatieplatform mooi terug.

Meer dan 1000 inspirerende gevels

Voor aangesloten VMRG bedrijven is het mogelijk om een persoonlijk account aan te maken, waarmee zij zich eenvoudig en snel kunnen aanmelden voor evenementen van de VMRG, een eigen bedrijfspagina kunnen aanmaken en beheren en projecten waar ze zelf aan meegewerkt hebben kunnen toevoegen. Inmiddels zijn er meer dan 1000 inspirerende gevels te bewonderen, een bron van inspiratie voor architecten en opdrachtgevers in de bouw. Vanwege de grote hoeveelheid informatie op het platform zijn op diverse plekken filter- en zoekmogelijkheden toegevoegd, zodat de juiste informatie snel gevonden kan worden.

Wij zijn de VMRG

Ook het design is aangepast aan deze tijd. Er is meer ruimte voor foto’s en video en teksten zijn beter leesbaar. De VMRG heeft van de gelegenheid gebruik gemaakt om ook zichzelf in het kort te introduceren met een kort filmpje ‘Wij zijn de VMRG’, dit is onderaan op de homepage te vinden.  Nieuwsgierig geworden? Bekijk het nieuwe communicatieplatform op www.vmrg.nl.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details