Platform over gevels, glas & daken
Nieuws

VMRG Keurmerk certificaat voor Van Oorschot Aluminium Constructies

uitreiking-certificaat-aan-mark-van-oorschot-kopieren

26 november 2019 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Hans Zwaanenburg, directeur van de VMRG, reikte onlangs het VMRG Keurmerk certificaat uit aan Mark van Oorschot (links op foto), en Bart van Oorschot van Van Oorschot Aluminium Constructies in Helmond, en verwelkomde het bedrijf als nieuw lid bij de VMRG. Met dit certificaat kan deze gevelbouwer aantonen dat het levert conform de VMRG Kwaliteitseisen en Adviezen en mag het bedrijf het VMRG Keurmerk voeren.

Van Oorschot onderging een entreekeuring om te toetsen of het bedrijf conform de VMRG Kwaliteitseisen produceert en levert en doorstond de keuring met glans. Alle producenten van ramen, deuren en (vlies)gevels die bij de VMRG zijn aangesloten, worden met regelmaat gekeurd. Zij krijgen jaarlijks een nieuw VMRG Keurmerk certificaat. Als in een bestek het VMRG Keurmerk voorgeschreven staat, kunnen zij met een geldig certificaat aantonen dat zij gegarandeerde kwaliteit leveren conform de VMRG Kwaliteitseisen.

Het VMRG Keurmerk is een initiatief van de VMRG, de branchevereniging voor gevels en gevelelementen. Bedrijven met dit keurmerk beschikken over hoogwaardige kennis en expertise op het gebied van metalen gevels en gevelelementen en plaatsen en monteren die op de juiste wijze. Ze leveren producten die voldoen aan de VMRG Kwaliteitseisen en Adviezen: de strengste eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, comfort en duurzaamheid. VMRG leden ondergaan jaarlijks onafhankelijke controles door SKG-IKOB Certificatie.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Erik Imming

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details