Platform over gevels, glas & daken
VETECO – Internationale vakbeurs voor ramen, gevels en zonweringssystemen

VETECO – Internationale vakbeurs voor ramen, gevels en zonweringssystemen

Met genoegen informeren wij u over VETECO, de internationale vakbeurs voor ramen, gevels en zonweringssystemen georganiseerd door IFEMA MADRID. Wij menen dat deze informatie van belang is voor uw lezers en willen u daarom vriendelijk vragen deze vakbeurs te registreren op uw agenda en mogelijk aandacht te besteden aan deze vakbeurs. Indien u een activiteit wenst, denk wij graag met u mee.

Veteco is onderdeel van een van de meest complete sectorale platformen Europa die alle oplossingen voor de volledige bouwcyclus integreert, onder één dak “E-power & Building”, in slechts 4 dagen; VETECO, CONSTRUTEC, BIMEXPO, ARCHISTONE, EN MATELEC/MATELEC INDUSTRY.

Het is ontworpen als een geweldige professionele ervaring die uniek is in Europa en in staat is om zeer hoge niveaus van betrokkenheid tussen merken, producten en diensten te genereren met een hele sectorale gemeenschap van meer dan 90.000 professionals uit 100 landen en zal naar verwachting 1.600 exposerende bedrijven samenbrengen. Deze vakbeurzen zullen van 15 tot 18 november 2022 gaan plaatsvinden in Madrid, Spanje

Veteco 2022 zal plaatsvinden van 15-18 november 2022 in de hallen 9 en 10 van IFEMA MADRID en vormt samen met de andere vakbeurzen één van de grootste internationale evenementen voor het hele bouwproces dat nieuwe business genereert, markten dichterbij brengt en een platform is voor de nieuwste ontwikkelingen en innovaties.

Het laatste evenement trok meer dan 13.500 bouwbedrijven en ontwikkelaars, 9.200 architecten en in totaal meer dan 90.000 vakmensen uit 76 landen.

U vindt de volgende sectoren op Veteco 2022:

RAMEN
STRUCTUREEL GLAS
VLIESGEVELS
PLAFONDS & ZONNEDAKEN
GLAS
ZONWERINGSSYSTEMEN
GEREEDSCHAPPEN & ACCESSOIRES
MACHINE
VERENIGINGEN & MEDIA 
AUTOMATISCHE DEUREN DOMOTICA & GEAUTOMATISEERDE PRODUCTEN
(zie ook de vakbeurs Smart Doors, die gelijktijdig zal plaatsvinden.)

Voor Benelux bedrijven die deze beurs willen bezoeken of aan deelnemen, is er gratis begeleiding en service vanuit het Benelux kantoor –[email protected]

U kunt meer informatie vinden op onze website; What is Veteco? | VETECO (ifema.es)

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details