Platform over gevels, glas & daken
Verbeter de esthetiek en prestaties van isolatieglas

Verbeter de esthetiek en prestaties van isolatieglas

Dow biedt ontwerpers en bestekschrijvers nu de mogelijkheid om een ​​esthetisch aantrekkelijke ‘enkelkeurige rand’ te realiseren voor isolatieglas, een belangrijk designelement in moderne glasgevels. Dit nieuwe, op kleur afgestemde afdichtingssysteem bestaat uit een DOWSIL™ primair en secundair afdichtmiddel, dat gecombineerd hoge prestaties levert in met gas gevuld isolatieglas voor een homogeen uiterlijk en een verbeterde esthetiek aan de glasrand.

DOWSIL™ 335 Butyl Sealant Special Black, nieuw in de branche, is een thermisch aangebracht polyisobutyleen (PIB) dat geschikt is als primaire randafdichting en fungeert als gas- en vochtbarrière. DOWSIL™ secundaire siliconenkitten helpen de integriteit te behouden van zowel lucht als gasgevulde isolatieglaseenheden met dubbele en driedubbele beglazing die worden gebruikt in residentiële en commerciële projecten. DOWSIL™ 335 Butyl Sealant Special Black, ontwikkeld voor gebruik in glasassemblage met zowel standaard als zogenaamde warm-edge plastic of metalen afstandhouders, voldoet volledig aan EN 1279 in een isolerend glas (IG)-systeem en beperkt condensvorming en gasdoorlaatbaarheid. Het is ook compatibel met neutrale DOWSIL™ gevelsiliconen, waaronder hoogwaardige DOWSIL™ 993 structurele beglazingskit.

Unbenannt-1

Hoge prestaties in warmere klimaten

DOWSIL™ 335 Butyl Sealant Special Black is geschikt voor gebruik in hoogwaardige beglazingssystemen en is ontworpen om zelfs onder hoge temperaturen te presteren in specifieke ontwerpen of warmere klimaten. Het is bestand tegen hoge temperaturen tot 95-100°C en vermindert het risico op druppelen of stromen van butyl in het isolatieglas. Met een goede fysieke hechting op glas en een verscheidenheid aan warm-edge en standaard afstandhouders, kan DOWSIL™ 335 Butyl Sealant gemakkelijk worden aangebracht met behulp van standaard doseerapparatuur.

Ondersteuning en ervaring

Dow biedt onder de merknaam DOWSIL™ een volledig assortiment hoogwaardige residentiële en commerciële isolatieglas-afdichtingsmiddelen en structurele gevelverlijmingen en isolatieopties om de uitdagingen van vandaag aan te gaan en tegemoet te komen aan de verschillende architectonische wensen. Onze technische specialisten staan ​​klaar om advies, training en projectondersteuning te bieden. Meer informatie over de producten is te vinden via de link dow.com/construction. Lokale contactgegevens zijn beschikbaar via dow.com/contactus.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details