Platform over gevels, glas & daken
Veelzijdigheid is hét kenmerk van de digitale allrounder voor de raamfabrikanten
Logikal ondersteunt het volledige proces. Machines worden direct vanuit de software aangestuurd. Orgadata lanceert de nieuwste versie: LogiKal 12. (Beeld: Jakob Prößdorf)

Veelzijdigheid is hét kenmerk van de digitale allrounder voor de raamfabrikanten

Bij Orgadata investeren ze al jaren tijd en geld in een continue optimalisatie van Logikal. De software vormt het hart van het IT-gebeuren bij raamfabrikanten, deurproducenten en gevelbouwers, die hiermee hun producten plannen en produceren: van ontwerp over calculatie, offerte, engineering en werkvoorbereiding tot de intelligente aansturing van de machine. De database van Logikal is zeer uitvoerig en wordt continu onderhouden. Hij omvat de producten van de bekendste fabrikanten van profielen en beslag, maar ook van glas en accessoires, alles met up-to-date technische informatie, prijzen en beschikbaarheid.

LogiKal 12

Op Polyclose kan men kennismaken met de nieuwe versie LogiKal 12, die door de ontwikkelaars volledig opnieuw gecreëerd werd. Het projectcenter werd helemaal vernieuwd. Bij het invoeren wordt gebruik gemaakt van een 3D-visualisatie en ook het bedieningsconcept werd verbeterd. Er werd veel aandacht besteed aan de look & feel, want de software ziet eruit als MS-Office. Toch moet men zich niet laten afschrikken door de veranderingen, want wie met de vorige versie kon werken, zal probleemloos met deze LogiKal 12 overweg kunnen.

Logikal MES

‘Logikal MES’ (Manufacturing Execution System) is de ideale uitbreiding. Bij elke machine en individuele werkpost staat een scherm, waarop precies af te lezen is, wat er gebeurt. Op die manier ligt de nadruk op een papierloze productie. Logikal MES verzamelt eveneens alle gegevens van dat productieproces digitaal, waardoor alles met één simpele druk op de knop beschikbaar is.

POLYCLOSE – STAND 1114  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details