01:29
29-05-2019

VACATURE | Productiemanager

Ben je een natuurlijk leider, heb je ervaring met een technisch productieproces, de drive om continu te verbeteren en ben je communicatief vaardig op zowel management- als productieniveau? Dan nodigen we je van harte uit te solliciteren naar de functie  van PRODUCTIEMANAGER bij Alucol in het Noord-Limburgse Neer.

Wat is Alucol?

Alucol is een bedrijf dat aluminium anodiseert. We zijn marktleider in de Benelux en het enige bedrijf ter wereld met een 22 meter lange anodiseerlijn. Door onze unieke kleurmogelijkheden worden onze producten steeds vaker gebruikt in de architectuur. Nieuwe technieken en toepassingsmogelijkheden zorgen ervoor dat Alucol groeit; we zijn dan ook een bedrijf volop in ontwikkeling! Onze klanten bevinden zich met name in de Benelux, maar onze oppervlaktebehandelingen worden steeds vaker in andere landen toegepast. De vragen van onze klanten maken ons werk  – en wellicht straks ook van jou – zeer interessant, afwisselend en creatief.

Wat ga je doen als productiemanager?

Samen met je collega’s van het managementteam (algemeen directeur, innovatiemanager en salesmanager) geef je richting aan de doorontwikkeling van Alucol. Je geeft direct leiding aan drie ploegleiders en twee coördinatoren. Samen weten jullie met aandacht en door coaching de ruim honderd productiemedewerkers, operators en uitzendkrachten te enthousiasmeren en eigenaarschap te creëren. Met andere woorden: als peoplemanager ga je samen met je collega’s van zowel het management- als het productieteam voor het beste resultaat.

Het gehele productieproces stuur je aan. De productie vindt plaats van maandag tot en met vrijdag in drie ploegendiensten en op twee productielijnen. Hiervan bewaak je de kwaliteit en je hebt overzicht over de werkzaamheden op beide lijnen. Waar nodig stuur je bij. Verbeteren is hierbij een continu proces. Ons nieuw te implementeren ERP-systeem ondersteunt je hierbij. Je denkt mee over de inrichting van dit systeem en rolt het daarna uit in de productie.

Wat bieden we je?

  • Werken bij een informele, gedreven onderneming en waar de mens centraal staat
  • Een goed salaris (indicatie: € 4500,- a € 5000,- per maand) bij een werkweek van 38 uur
  • Veel opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden
  • 25 vakantiedagen plus 13 ADV dagen, een goede pensioenregeling en winstdeling
  • Verdere voorwaarden volgens de cao Metaal en Techniek

 

Wat breng je mee?

  • Een HBO werk- en denkniveau
  • Ervaring in een leidinggevende functie in een technische, productieomgeving
  • Sterk analytisch vermogen en besluitvaardig
  • Gedrevenheid, zelfstandigheid en de wil om jezelf te blijven ontwikkelen
  • Goede communicatieve vaardigheden op verschillende niveaus

 

Enthousiast?

Wil je meer informatie of heb je vragen dan nodigen we je uit (rechtstreeks) contact op te nemen met Frank Veelenturf, algemeen directeur van Alucol via 06-51893894. Hij staat je graag te woord. Solliciteren kan direct via onze jobsite. Of stuur een e-mail naar hrm@alucol.nl. We zien je reactie graag tegemoet!

Lees meer over: Alucol , Neer , Productiemanager , Vacature

Gevelbouw partners

Zonwering die is afgestemd op klimaat en specifieke voorkeur van landen in Noord-West Europa