Platform over gevels, glas & daken
UNIQ SB-O1S nu ook in satijn zwart

UNIQ SB-O1S nu ook in satijn zwart

Zwart is een kleur die steeds meer wordt gezien in moderne bouwprojecten. In veel van die projecten worden ook glazen balustrades toegepast en de uitstraling daarvan moet natuurlijk perfect passen bij de rest van het gebouw. Het leveringsprogramma van de UNIQ profielen voor glasbalustrades is daarom uitgebreid met profielen in een satijn zwart geanodiseerde uitvoering. Zo kan de balustrade direct worden gemonteerd met profielen in de juiste kleur, die ook nog eens snel leverbaar zijn.

Het veel gebruikte UNIQ SB-O1S profiel voor topmontage is vanaf nu uit voorraad leverbaar in de satijn zwarte uitvoering. Dit profiel is veelzijdig inzetbaar, bijvoorbeeld voor balkons, (dak)terrassen, windschermen, vides of langs trappen. Ook de bijbehorende hoekstukken, eindkappen en het u-profiel om de bovenzijde van de balustrade mee af te werken zijn direct leverbaar.

De andere profielen uit de UNIQ SB-O en SB-A serie zijn op aanvraag ook leverbaar in zwart. Zo is er voor iedere toepassing een mooie en passende oplossing, zowel voor particulier gebruik als voor toepassingen in publieke gebouwen.

Meer informatie over UNIQ en het leveringsprogramma is te vinden op de website https://www.uniq-balustrades.com/

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details