Platform over gevels, glas & daken
Uitnodiging Algemene Ledenvergadering met rondleiding Digibase

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering met rondleiding Digibase

MDG-NET opent deuren. Op dinsdag 28 januari 2020 zijn wij welkom voor een bedrijfsbezoek aan DigiBase in Nieuwegein. Hét centrum voor digitaal bouwen van VolkerWessels. Dit unieke moment grijpen wij tevens aan om een korte algemene ledenvergadering te houden.

Stipt om 9.00 uur start de algemene ledenvergadering. Op de agenda staan de kwaliteitsrichtlijnen MDG en de excursie naar Damen Schelde Naval Shipbuilding in het voorjaar. Ook vindt er een bestuurswisseling plaats. De heer Henk Reijnders (MZAllpro) en de heer Willem Vermeulen (SAB Profiel) treden af. Het bestuur stelt als nieuwe bestuursleden voor de heer Emile van Hout (Delft Profielen), de heer Govert Kockelkoren (SAB Profiel) en Hans Lindhout (Dutch Profiles Center). Na een korte pauze leidt de heer Rene de Groot, directeur van DigiBase ons rond. Hoogtepunt is de Experience ruimte met een enorme LEDvideowall en state-of-the-art virtual reality apparatuur waarmee je ruimtes, bouwprojecten en de directe omgeving kunt beleven, voordat er gebouwd is. We besluiten de enerverende ochtend met een heerlijke netwerklunch.

De kans om rondgeleid te worden bij DigiBase is uitzonderlijk! Plus uw stem mag niet gemist geworden op de algemene ledenvergadering. Meld u daarom snel aan via ons online aanmeldformulier.

Klik hiervoor op de button hiernaast: Aanmelden voor ALV met rondleiding Digibase op 28 januari 2020

Over DigiBase

DigiBase is een nieuwe onderneming binnen VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling. De rol van dit centrum in Nieuwegein is om DigitaalBouwen gemeengoed te maken bij alle ondernemingen van VolkerWessels en haar klanten en deze, daar waar nodig te ondersteunen en begeleiden in de transitie naar 100% digitaal bouwen en ontwikkelen.

Programma

09.00 – 10.15 uur: Algemene ledenvergadering

10.15 – 10.30 uur: Pauze

10.30 – 12.00 uur: Rondleiding door DigiBase

12.00 – 13.00 uur: Netwerk-lunch

Locatie

DigiBase-logo

Digibase B.V.

Ravenswade 2
2e verdieping, Zaal Launchebase
3439 LD Nieuwegein

Telefoon: 088 186 99 50
Website: www.digibase.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details