Platform over gevels, glas & daken
Trotse vakspecialisten

Trotse vakspecialisten

De bouw kampt met een ernstig tekort aan gekwalificeerd personeel. Als bemiddelingsbureau in personeel voor de dak- en geveltechniek weet Profimax wél de juiste mensen aan zich te binden. Trotse vakspecialisten, zowel in de montage en productie maar ook op kantoor, zoals calculators, werkvoorbereiders, tekenaars en engineers. Waarom lukt Profimax het wel?

Profimax levert uitsluitend geschoolde en gecertificeerde vakmensen, vooral aan VMRG-bedrijven. “Geen manusjes van alles, maar trotse specialisten die hun vak beheersen en die houden van wat ze doen,” zegt Jill van der Schoot van Profimax. “Ze zijn vrijwel allemaal in bezit van VCA, DVP, IPAF en rigger-certificaten. Zelf hebben we ook een achtergrond in de dak- en gevelbranche. Met ruim 20 jaar ervaring is het inzetten van de juiste professionals op de werk- of bouwplaats óns vak. We weten altijd wel de juiste kandidaten te vinden.

productie-kopieren

Productie kozijnen. (Beeld: Rens Janssens)

 

Gevel-testopstelling

De partners in het buitenland verzorgen volgens Van der Schoot een eerste screening. “Vervolgens komen ze naar Nederland en volgt er een persoonlijk gesprek. Met behulp van een gevel-testopstelling op onze vestiging in Rosmalen kunnen we de skills beoordelen en bekijken of er behoefte is aan bijscholing, begeleiding, enz. Via ons zusterbedrijf Lenco Projects bestaat zelfs de mogelijkheid om de medewerkers te laten meedraaien op grote projecten en zo verder op te leiden. Vanzelfsprekend bieden we onze buitenlandse medewerkers ook onderdak. Zo hebben we inmiddels een eigen pension in Den Bosch. Overigens zijn we altijd op zoek naar centrale locaties om onze medewerkers te kunnen onderbrengen. Een permanente bezetting betekent ook dat we medewerkers kunnen laten rouleren over verschillende projecten. Daarmee verbreden we niet alleen de skills, maar het komt ook de kwaliteit ten goede. Mensen zijn breder inzetbaar.”

Naast Nederlandse opdrachtgevers  wordt Profimax ook steeds vaker benaderd door Belgische bedrijven. “Zo hebben we inmiddels een permanente groep medewerkers in Brussel en Antwerpen gehuisvest en door heel België tewerkgesteld. Naast de gevelbouw is Profimax ook steeds meer actief in  de staal, zonwering- en solarbranche .” Profimax – Always get the job done.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details