Platform over gevels, glas & daken
Totaalpartner voor Signing

Totaalpartner voor Signing

Reclame & Design is al sinds 1991 gespecialiseerd in binnen- en buitenreclame. Onder leiding van Fred Kok is het bedrijf uitgegroeid tot een Totaalpartner voor Signing. “We gaan als Erkend Signbedrijf voor kwaliteit, veiligheid en garantie,” zegt de enthousiaste directeur in een gesprek met hem over gevelreclame en decoratieve uitingen.

Gevelreclame

De mogelijkheden zijn enorm bij Reclame & Design. “We maken alle soorten gevelreclame. Denk aan LED-lichtreclame, doosletters, lichtbakken, spandoeken en kunststof freesletters of letters van RVS,” zegt Fred. “Zelfklevende folie is ook nog altijd een populair materiaal als gevelreclame. De ‘plakletters’ produceren we uit duurzame folies van 3M, waarbij de kwaliteit wordt gegarandeerd.” Reclame & Design is officieel 3M-Partner en is als zodanig gecertificeerd om deze folies aan te brengen.

Greenwalls met bedrijfsnaam

Het plaatsen van Greenwalls is volgens Fred een groeiende ‘tak van sport’. Steeds meer bedrijven uiten hun duurzame bedrijfsvoering aan de hand van een plantenwand waarin de bedrijfsnaam is verwerkt. De bedrijfsnaam of -logo in het wit springt er het meest uit tegen een achtergrond van verschillende plantensoorten. Reclame & Design neemt de realisatie van zo’n greenwall volledig uit handen.

Decoratief

Het is geweldig om gebouwen te restylen en ‘smoel’ te geven, zegt Fred. “De huidige folies van 3M zijn uitermate geschikt om gevelpanelen en beglazing extra cachet te geven. Door het aanbrengen van een houtprint op gevelpanelen kan een gebouw al enorm worden opgehaald. In tegenstelling tot echt hout vergrijst de print niet door de zon. De gekozen houtsoort behoudt zijn kleur en karakter. Een effectieve, duurzame en relatief goedkope oplossing met een schitterend resultaat. Ramen kunnen worden voorzien van een mooie print op one-way-visonfolie waarbij je toch gewoon door de ruiten naar buiten kunt kijken.”

 

Functioneel

Het meest functioneel zijn de 3M zonwerende folies om licht, warmte en/of schittering op beeldschermen tegen te gaan. “In feite kunnen we aan elke wens of eis voldoen met de zelfklevende folies van 3M. Wij kunnen elke reclame-uiting bovendien een nano-behandeling geven waardoor deze vijf jaar vuilafstotend wordt. Ook kunnen we op geveluitingen een brandwerende laag aanbrengen, waarvoor ook een certificaat wordt afgegeven. Kortom, we bieden alle mogelijkheden voor elk budget. Wij gaan voor MvO en werken altijd veilig met VCA gecertificeerde mensen. Wat hebben wij toch een prachtig beroep!” 

 

Door het aanbrengen van een houtprint op gevelpanelen kan een gebouw al enorm worden opgehaald. In tegenstelling tot echt hout vergrijst de print niet door de zon.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details