Platform over gevels, glas & daken
Toekomstgerichte oplossingen voor de particuliere en projectbouw

Toekomstgerichte oplossingen voor de particuliere en projectbouw

Als leverancier van complete systemen zal heroal op de Batimat 2019 onder het motto ‘GEWOON. BETER. TOEKOMST.’ nieuw ontwikkelde aluminium systeemoplossingen voor de gebouwschil van morgen presenteren. Het zwaartepunt ligt daarbij op het gebied Outdoor Living en op oplossingen, die opvallen door hun veelzijdige toepassingsmogelijkheden in de particuliere en projectbouw.

Outdoor Living

Een nieuwe ontwikkeling die heroal op de beurs zal voorstellen, is een systeemoplossing voor het gebied Outdoor Living, die dankzij de onbegrensde open panoramavlakken optimaal geschikt is voor de particuliere woningbouw en de projectbouw. Het terrasoverkappingssysteem wordt aangeboden als compleet systeem met de mogelijkheid tot het integreren van vele aanvullende componenten.

De heroal VS C is een economisch aantrekkelijke systeemvariant van het textiel-zonweringssysteem heroal VS Z.

 

Tijdens de fabricage geoptimaliseerd schuifdeursysteem

Een andere highlight vormt een nieuw schuifsysteem. Hierbij zijn vooraanzicht, energie-efficiëntie en fabricageproces geoptimaliseerd, en bestaat de mogelijkheid tot het creëren van nog meer transparantie in de woning- en projectbouw.

Perfect op elkaar afgestemd

Ook uit de productgroepen rolluiken en zonwering stelt heroal op de Batimat nieuwe oplossingen voor. Daarbij gaat de aandacht vooral uit naar de perfecte afstemming en de mogelijkheden tot het combineren van de heroal raam-, deur- en gevelsystemen met de heroal rolluik-, zonwerings- en roldeursystemen. Met de heroal VS C presenteert de onderneming een economisch aantrekkelijke systeemvariant van het textiel-zonweringssysteem heroal VS Z. Daarnaast presenteert heroal ook een nieuwe geleidingsrail, waarmee minimalistische aanzichtbreedten gerealiseerd kunnen worden.

GEWOON. BETER. TOEKOMST. Het motto van heroal.

 

Alle getoonde noviteiten kunnen – net als de al bestaande heroal systeemportfolio – dankzij heroals buitengewoon duurzame en weerbestendige technologie voor oppervlaktecoating individueel worden vormgegeven. Behalve het volledige RAL-kleurenspectrum zijn daarvoor de exclusieve kleurtinten van Les Couleurs® Le Corbusier en de oppervlakteafwerking heroal SD voor design als fraaie hout- of moderne betonlook beschikbaar. Zo lijkt de hele gebouwschil wel uit één stuk vervaardigd te zijn.

Objectservice

Unieke objecten vereisen oplossingen op maat. Ook in Frankrijk ondersteunt de heroal projectservice daarom architecten, planners en verwerkers tijdens alle fases van een bouwproject en adviseert bij het uitwerken van elke architectonische visie tot een deskundige en rendabele oplossing.

We verheugen ons op uw bezoek op de Batimat 2019 aan onze stand M033 in hal 5A en hopen dat we u daar onze hoogwaardige nieuwe producten mogen laten zien. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details