Platform over gevels, glas & daken
Teknos B.V. draagt productieactiviteiten over naar Denemarken en Finland

Teknos B.V. draagt productieactiviteiten over naar Denemarken en Finland

Teknos B.V. zal enkele wijzigingen met betrekking tot de vestiging in Nederland doorvoeren. Om de groeiambities en voortdurende inzet voor de ondersteuning van haar klanten op het hoogste niveau te waarborgen, heeft Teknos besloten om op zoek te gaan naar nieuw gebouw. Dit gebouw dient geschikt te zijn voor de ontwikkeling van superieure verven en coatings, uitgebreide kleurmogelijkheden, technische toepassingslaboratoria en trainingsfaciliteiten.

Als onderdeel van dit programma is zorgvuldig gekeken naar de huidige activiteiten en is het besluit genomen om de productieactiviteiten in Nederland stop te zetten en over te dragen naar de moderne productiefaciliteiten in Denemarken en Finland, waar ongeveer 60 miljoen liter per jaar geproduceerd wordt.

Een reden voor deze nieuwe strategie is om de volledige focus te leggen op de klant. Dat houdt ook in dat de R&D-functie in Nederland behouden wordt om de continuïteit en productontwikkeling dicht bij de klant te waarborgen, innovatie en het behoudt en de bevordering van de KOMO-certificering op de Nederlandse markt.

‘’Met ons nieuwe saleskantoor kunnen wij ons volledig richten op onze klanten. We zullen onze service en aanwezigheid versterken en verder ontwikkelen. Ons streven is om nog dichter bij de klant te staan en onze bestaande relatie verder te optimaliseren. Dit doen wij door een uitstekende klantervaring te bieden.’’

Teknos wil de wereld langer laten meegaan door het leveren van slimme, technisch geavanceerde verven en coatings die beschermen en verduurzamen. Teknos werkt nauw samen met haar klanten en streeft ernaar om de beste oplossingen en diensten te bieden. Teknos is opgericht in 1948 en is in Finlands één van de grootste familiebedrijven.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details