Platform over gevels, glas & daken
Systeemhuis en gevelbouwer in één
De Intal profielseries vormen de basis en de beste resultaten worden bereikt door te werken volgens de Intal Methode.

Systeemhuis en gevelbouwer in één

Of het werkt? Jazeker! Om Intal kun je niet meer heen: het is de snelst groeiende bouwpartner die met een eigen ontwikkeld raam-, deur- en vliesgevelsysteem circulaire aluminium geveloplossingen produceert. Het bedrijf is uitgegroeid tot een serieuze landelijke speler in alle sectoren binnen de bouw. Vooraanstaande projecten met klantspecifieke producten en zichtbaarheid in de markt liggen hieraan ten grondslag. De Intal profielseries vormen de basis en de beste resultaten worden bereikt door te werken volgens de Intal Methode. 

De aluminium geveloplossingen van Intal worden in-house gemaakt. Daarbij wordt heel bewust gekozen voor een kwalitatief hoogwaardig niveau. “Niet alleen van het product, maar ook van het proces,” zegt Rudy Schipper, directeur bij Intal. “Onze unieke manier van werken in combinatie met de connectie en de kwaliteit van de oplossingen die wij bieden, dragen bij aan een optimaal eindresultaat en een tevreden klant.”

Intal is sterk in weten waar de behoeftes liggen en weten wat er speelt in de markt.

Unieke bedrijfscultuur

Intal werkt vanuit een sterke overtuiging. Feel Connected. “Experimenteren, volledige transparantie en zelfsturendheid vormen de basis van de Intal Methode. Deze unieke werkmethode is helemaal geïntegreerd in het werkproces bij alle Intalisten. Zij krijgen de vrijheid om te mogen ontdekken en ontwikkelen. Zo worden ze in hun kracht gezet. Door kennis te delen zijn ze samen creatief ondernemend en ontstaat er ruimte voor innovatie en vooruitgang, iets waar Intal altijd mee bezig is. Die ontwikkelingen vertalen we door naar de klant, zij staan altijd centraal. Dát in combinatie met de vraag vanuit de markt is hoe we onze producten ontwikkelen.”

Think. Create. Produce. Build. Care.

“We weten precies wat er speelt in de markt en waar de behoeftes liggen. Dat is het gevolg van de opgebouwde vertrouwensband met onze klanten en de partnerships die we daarin zijn aangegaan met aannemers en architecten. Door ons zo vroeg mogelijk te verdiepen in de klant en zijn specifieke vraag, kunnen we goed nadenken over een passende oplossing. Uiteraard kijken we of het mogelijk is in de detaillering meerdere disciplines op te nemen, wat grote voordelen voor de klant met zich meebrengt, zoals een kostenbesparing of een hogere bouwsnelheid. In de engineerfase wordt de klantvraag vertaald naar een projectspecifiek ontwerp wat de basis vormt voor de realisatie van de aluminium geveloplossing. Vervolgens wordt het productieproces volgens de LEAN-filosofie in gang gezet. Door nauw contact met uitvoerders op de bouwlocatie wordt er just-in-time geproduceerd en geleverd. Met een helder en duidelijk montageplan kan er vervolgens snel en efficiënt worden gemonteerd.” Gedurende de gehele workflow geeft Intal volledige openheid en transparantie, waardoor zowel het werkproces als het product volledig naar wens van de klant wordt ingevuld. Daarbij is Intal sterk in alle procesdelen van een project. Alles is 100% Intal; van creatie, ontwerp met eigen engineering, productie met eigen profielsystemen, tot montage en de oprechte zorg vanuit ons tijdens het project, maar ook erna.”

Door breed te denken en het benutten van gezamenlijke kennis komen wij tot de juiste geveloplossingen.

Intal+ ontzorgt in service en onderhoud

Schipper wil dat klanten weten dat de betrokkenheid niet ophoudt na oplevering. “We zijn meer dan alleen een oplossingsgerichte en creatieve partner die innovatieve, kwalitatief hoogwaardige producten levert bij prachtige projecten. Wij gaan verder met Intal+, waarmee we nazorg bieden op het gebied van service en onderhoud, zowel correctief als preventief. De fabrikant weet als geen ander wat er gemaakt is en wat het beste onderhoud is voor het product om zo de levensduur te verlengen. Preventief onderhoud is essentieel voor het behoud van blijvende technische prestaties en de garantie gedurende de lange levensduur van de gevel.” Intal ontzorgt hiermee de eindgebruiker, zoals een VvE of een eigenaar van een zakelijk gebouw, maar ook zorgt het voor tevreden bewoners. Schipper weet dat klanttevredenheid een bepalende factor is voor het succes van je bedrijf. “Die oprechte aandacht en het persoonlijke contact is de basis van onze manier van werken. Onze klusmannen zijn Plusmannen! Dankzij heldere en open communicatie is duidelijk wat wij kunnen doen, wanneer wij het doen en tegen welke kosten.” Intal+ service en onderhoud zorgt voor een sluitend geheel!

Projectmatige profieloplossing

Bij de diverse prachtige projecten die Intal door heel Nederland heeft gerealiseerd voor diverse aannemers, komen alle expertises van Intal samen. “Door vanaf het begin breder te denken en de kennis en expertise van architect, aannemer en Intal te combineren, kom je altijd tot een juiste geveloplossing. Intal ontwikkelt desgewenst projectmatige profielen met een toegevoegde waarde voor alle partijen, wat vaak een kosten- en tijdsbesparing oplevert en een hogere esthetische kwaliteit naar tevredenheid van de architect.”

Intal denkt altijd in passende oplossingen op het gebied van aanpak, materialen en productontwikkeling. Daarbij spelen modulariteit en circulariteit een grote rol. “In de komende jaren gaan we ons productengamma verder uitbreiden en tegelijkertijd de bedrijfskolom verder integreren. Daarmee hebben we echt het totaalplaatje onder één dak,” besluit Schipper.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details