Platform over gevels, glas & daken
SVK Gevelplaten overtreffen de norm

SVK Gevelplaten overtreffen de norm

De gecoate vezelcement gevelplaten van SVK zijn nagenoeg in alle RAL en NCS-kleuren te verkrijgen. Om dit nog extra kracht bij te zetten breidt SVK het standaardkleurenassortiment nog verder uit.  Hiermee benadrukken ze op GEVEL 2020 in Rotterdam nogmaals één van de vele mogelijkheden van vezelcement.

NIEUWE KLEUREN

Op de Gevelbeurs in Rotterdam pakte SVK uit met enkele nieuwe trendy standaardkleuren in het assortiment van de gecoate Decoboard Classic gevelplaten. Enkele grijstinten overeenstemmend met RAL7016, RAL7021 en RAL7039 zijn nu ook standaard voorradig. In het standaard assortiment introduceren we daarnaast nog een warme koperachtige kleur onder de naam “Copper-Red” alsook enkele andere felle kleuren. Alles is verkrijgbaar vanaf één plaat.

Op GEVEL 2020 presenteerde SVK de Puro Plus-vezelcementplaat in een verlijmde hoek.

 

INFREZINGEN

Het is het mogelijk om in deze platen infrezingen te laten maken die bovendien ook meegecoat kunnen worden. Zo kan u uw gevel personaliseren met uw huisnummer, bedrijfsnaam, logo, etc. Creativiteit en technische haalbaarheid kunnen perfect worden gecombineerd. 

VERSTEK HOEKAFWERKING

Wat te denken van een natuurlijke matte betonlook in vezelcement en dan ook nog eens de hoek om gezet? Zo presenteerde SVK de Puro Plus-vezelcementplaat in een verlijmde hoek. Rowan Conradi, Account manager en tevens gevelspecialist bij SVK vertelt: “Deze toepassing biedt architecten de mogelijkheid om meer diepte te geven aan de gevel in vezelcement, het wordt als ware één massieve betongevel. De plaat heeft een natuurlijke matte look en feel en leeft mee met het ritme van de natuur, voor een nóg levendigere uitstraling. De Puro Plus-vezelcementplaat is niet alleen erg mooi maar ook heel hard en daarmee aardig ‘hufterproof’. Prijstechnisch is de plaat onderscheidend en daarmee zowel voor nieuwbouw als renovatie zeer interessant.“

ONDERHOUDSARM & BRANDVEILIG

Alle SVK gevelplaten zijn daarenboven onderhoudsarm en brandveilig. Alle vezelcement producten voldoen aan de A2-s1,d0 brandklasse waardoor deze nagenoeg onbrandbaar zijn. Kortom het gevelassortiment van SVK blinkt uit in een veelzijdigheid aan toepassingsmogelijkheden. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details