Platform over gevels, glas & daken
SVK gevelplaten: esthetisch, brandveilig, duurzaam en verscheidene bevestigingsmogelijkheden

SVK gevelplaten: esthetisch, brandveilig, duurzaam en verscheidene bevestigingsmogelijkheden

Het uitgebreide standaard kleurenassortiment kan reeds ieder project een uniek karakter geven. De platen zijn beschikbaar in verscheidene standaardafmetingen. Binnen deze afmetingen kunnen nagenoeg alle vormen verzaagd worden. Ons assortiment biedt uitgebreide mogelijkheden voor zowel nieuwbouw als renovatie.

VEZELCEMENT

Al onze gevelplaten zijn gemaakt uit vezelcement. Vezelcement is een uniek en duurzaam materiaal met eindeloos veel toepassingen. Het is gemaakt is uit een samenstelling van versterkingsvezels, toeslagstoffen, cement en water. Vezelcement is een duurzaam en sterk materiaal, hierdoor geniet het een lange levensduur.

BRANDVEILIG

Dankzij strenge proeven en onderzoeken genieten de vezelcement gevelplaten van SVK van een brandreactieklasse A2-s1,d0. Dat betekent dat onze gevelplaten slechts een zeer beperkte bijdrage leveren tot een brand. Onze vezelcement gevelplaten Ornimat, Decoboard Classic en Decoboard Pure behalen een erg goede calorische waarde van 1,5 MJ/kg. De Puro Plus gevelplaat behaalt een calorische waarde van 1,2MJ/kg.

VERSCHEIDENE BEVESTIGINGSMOGELIJKHEDEN

Onze vezelcement gevelplaten kunnen op maar liefst 4 verschillende kwalitatieve en duurzame technieken bevestigd worden. SVK gevelplaten worden steeds geventileerd geplaatst waardoor er een constante luchtcirculatie van de gevel mogelijk is. Dat zorgt ervoor dat de gevelplaten sneller kunnen uitdrogen bij regenweer en dat oververhitting vermeden wordt tijdens de zomer. Daarenboven draagt het bij aan het op peil houden van de binnentemperatuur. Door deze technieken te gebruiken geef je niet alleen ademruimte aan je gevel maar bescherm je ook de achterliggende gevel en de aanwezige isolatie.

ONDERHOUDSVRIENDELIJK

Omdat onze gevelplaten weinig tot geen vuil aantrekken, zijn ze zeer gemakkelijk te onderhouden. Het is voldoende om de gevelplaat te reinigen met zuiver water of een neutrale allesreiniger.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details