Platform over gevels, glas & daken
Stijlvolle gevelreclame
Het kantoordeel wordt geaccentueerd door twee afzonderlijke LED-lichtlijnen van in totaal 180 meter lengte.

Stijlvolle gevelreclame

Mede door de nieuwe, strakke gevelreclame is het voor iedere passant overduidelijk wat er zich afspeelt achter de ‘vier muren’ van het moderne bedrijfsgebouw.

In de nieuwe gevelreclame worden de twee entiteiten Vlint en Vilton zichtbaar gemaakt door middel van twee doeklichtbakken.

We bevinden ons al sinds 2012 in het huidige pand, zegt Hannink. “Toch was het voor omstanders en relaties nooit echt duidelijk. Dat kwam met name door de voormalige, enigszins karige gevelreclame met uitsluitend de naam van onze holding. Ook nog eens uitgevoerd in de weinig opvallende kleuren zwart en grijs. Op een gegeven moment hebben we besloten om de gevelreclame op te frissen en onze twee entiteiten een podium te geven op de gevel: Vlint – voor een zuiver klimaat en proces, en Vilton – systemen om gebouwen luchtdicht, waterdicht, scheurvrij en akoestisch beter te maken. Geïnspireerd door de strakke gevelreclame van Bosch Beton, werd Verbeek Reclame ingeschakeld, die razendsnel in actie kwam.”

Het aanbrengen gebeurt op een professionele manier door mensen die veel ervaring hebben in het vak.

Futuristisch

Verbeek Reclame heeft onze wensen in kaart gebracht en een prachtig ontwerp gemaakt, vervolgt Hannink. In de nieuwe gevelreclame worden de twee entiteiten Vlint en Vilton zichtbaar gemaakt door middel van twee doeklichtbakken van ruim 6 meter bij 2,5 meter met daarachter de slogans in verlichte doosletters. Daarnaast wordt het kantoordeel geaccentueerd door twee afzonderlijke LED-lichtlijnen van in totaal 180 meter lengte, ook weer uitgevoerd in de kleur van beide entiteiten (geel en blauw). Hannink: “Ons pand ligt parallel aan de snelweg. In het donker ervaren passanten eerst de lichtlijnen die vervolgens leiden naar de logo’s. Absoluut een mooi en bijna futuristisch geheel als je het gebouw in het donker passeert. We hebben dan ook al vele positieve reacties ontvangen van klanten en relaties. Het pand is getransformeerd van een anoniem bedrijfsgebouw, naar een modern en aansprekend object. Dat hadden we eigenlijk al veel eerder moeten doen.”

Vlint is zeer tevreden met het eindresultaat.

Over de samenwerking met Verbeek Reclame is Hannink louter positief. “Ze doen wat ze beloven, zijn nuchter en hebben direct vanaf het begin een ervaren en praktisch ingestelde projectleider aangesteld in de persoon van Jaap Heijting. Ze weten wat ze doen en hebben de gevelreclame en bijbehorende constructie op voorhand volledig uitgedacht. Het zijn echte professionals. Ook het aanbrengen gebeurt op een professionele manier door mensen die veel ervaring hebben in het vak. Dat zie je gewoon. In de manier van doen en de snelheid waarmee het wordt uitgevoerd: robuust en efficiënt. Het is een club met potentie. Het hele traject is binnen twee weken uitgevoerd. We zijn achteraf heel blij dat we met deze partij in zee zijn gegaan en zijn zeer tevreden met het eindresultaat.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details