Platform over gevels, glas & daken
Stemmen Reynaers Projectprijs 2019 van start

Stemmen Reynaers Projectprijs 2019 van start

Het is zo ver: het stemmen voor de Reynaers Projectprijs 2019 gaat van start. Welk project volgt de Fortwachterswoning, de winnaar van 2018, op en gaat ervandoor met de Reynaers Projectprijs 2019?

Nieuw: architectuurcriticus Jeroen Junte bezoekt genomineerdenUit de ruim 90 inzendingen, nomineerde de vakjury 10 projecten. Om die projecten goed met elkaar te kunnen vergelijken, zijn ze professioneel in beeld gebracht, zowel op foto als in video. Nieuw dit jaar is de visie van architectuurcriticus Jeroen Junte op de projecten. Naast dat de architect de essentie van het ontwerp toelicht, vertelt Jeroen Junte meer over de architectuur. Dit resulteert in 10 video impressies op basis waarvan het publiek de projecten zelf kan beoordelen. Het publiek kan stemmen op zijn favoriete top 3. Het project met de meeste stemmen, wint de projectprijs 2019.

Benieuwd naar de 10 genomineerden? Bekijk hier de projecten en stel uw top 3 samen.

Reynaers Projectprijs

Voor het 22e jaar op rij organiseert Reynaers de Reynaers Projectprijs. “Met deze prijs spreken we onze waardering uit richting zowel architecten en gevelbouwers als de hele bouwkolom over het gebruik van onze aluminium systemen in hun bouwprojecten”, vertelt Hans van der Looij, Sales & Marketing Manager van Reynaers in Nederland. “We willen het brede perspectief van architectuur ook ondersteunen. Daarom doneren we 2.500 euro aan een goed architectuurdoel dat in overleg met de winnaar wordt gekozen.”

Breng uw stem uit!

Wat is uw favoriete project? Bekijk hier de 10 genomineerden en stel uw top 3 samen. Stemmen kan tot en met 20 december 2019.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details