Platform over gevels, glas & daken
Starconstruct voorziet alle glaswerken in het Station van Mechelen

Starconstruct voorziet alle glaswerken in het Station van Mechelen

Uitwerken van de architecturaal ontworpen glasconstructies in het station van Mechelen in fases met oog voor de veiligheid van de reizigers, daar had Starconstruct ervaring mee na het uitvoeren van de glaswerken in het station van Gent.

Starconstruct was verantwoordelijk voor het volledige pakket glaswerken van A tot Z : glazen vloeren, glazen gevelbekleding langsheen de trapwanden, glazen borstweringen en windschermen, een grote glazen voorgevel en de volledige glazen perronuitrusting (liften, uurregelingspanelen en drankautomaten). Een paradepaardje waar dagelijks duizenden reizigers over en onder passeren.

Benieuwd hoe de montage van de voorgevel van het vernieuwde station van Mechelen gerealiseerd werd? Bekijk de video

Naast het Station van Mechelen, mocht Starconstruct ook alle glaswerken in het station van Gent Sint-Pieters voor zijn rekening nemen. Eén van de drukste spoorwegstations van België kunnen we  beschouwen als onze grootste showrooom.

Starconstruct is gespecialiseerd in glasconstructies,  complex glasstudiewerk en projectcoördinatie voor bedrijfs-en openbare gebouwen zowel in het binnen- als  in het buitenland.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details