Platform over gevels, glas & daken
Softwarespecialisten zitten niet stil

Softwarespecialisten zitten niet stil

Zo blijft Orgadata zijn LogiKal-software continu optimaliseren, voornamelijk om in te spelen op vragen uit de markt. Recent introduceerde het softwarehuis de nieuwste versie van de bekende software: LogiKal 11.4. Dankzij een reeks nieuwe features kunnen raamfabrikanten, deurproducenten en gevelbouwers hun producten nu nog eenvoudiger, sneller en betrouwbaarder calculeren, engineeren en produceren. Ook voor de toekomst hebben de software-experten nog een en ander in petto. 

Veel nieuwigheden in LogiKal 11.4 zijn het gevolg van suggesties van klanten, die het programma dagelijks met succes gebruiken. Zo kunnen offertes nu nog beter met LogiKal gemaakt worden. De metaalbewerker kan de technische termen van de fabrikanten van onder meer sloten en beslag zelf benoemen, zodat iedereen ze begrijpt. Deze termen worden dan in de tekst van de offerte overgenomen, zodat ook klanten van de raamfabrikanten offertes in één oogopslag perfect begrijpen.

Beslag voor alle toepassingen opslaan

Met de uitgebreide functie ‘Beslag voor alle toepassingen opslaan’ kunnen raamfabrikanten, deurproducenten en gevelbouwers de constructies verder standaardiseren, het materiaalbeheer optimaliseren en veel tijd besparen. Een combinatie van beslag kan nu projectoverschrijdend als standaard voor iedereen in het bedrijf gedefinieerd worden. Alle medewerkers kunnen met dezelfde standaarden aan de slag. Als men in de software de combinatie van beslag kiest en vervolgens op de knop ‘Voor alle toepassingen opslaan’ klikt, is deze groep voor alle projecten beschikbaar. 

Innovatieve oplossingen voor de productie van vluchtdeuren

De software omvat ook nieuwe features voor de productie van vluchtdeuren. Vandaag de dag zijn die de uitdaging voor steeds meer bedrijven. Ze moeten namelijk rekening houden met normen en wetten. De specificaties, certificaten en identificaties moeten garanderen dat alle kwaliteitseigenschappen aan de standaarden voldoen. Op basis van de normeringen voor nood- en paniekuitgangen stelt LogiKal vernuftige hulpmiddelen ter beschikking, die ervoor zorgen dat men zich aan de wettelijke voorschriften kan houden. Ook op het vlak van controle en bewaking helpt LogiKal en dat wordt automatisch in de certificaten en CE-markeringen weergegeven.

Een blik op de (nabije) toekomst

Deze en andere nieuwigheden vereenvoudigen het werk van raamfabrikanten, deurproducenten en gevelbouwers aanzienlijk. LogiKal 11.4 staat garant voor in totaal 22 innovaties in de kantoren en op de werkvloer van de metaalbewerker. Die drang naar innovatie doet ons alvast uitkijken naar wat er binnen onafzienbare tijd aankomt. De experts van softwarehuis Orgadata werken vandaag intensief aan de nieuwe versie LogiKal 12. Nu al is duidelijk dat deze versie een nieuwe look en feel zal krijgen. De creatieve koppen werken aan een software met een opmaak en gebruiksvriendelijkheid die alle verwachtingen zullen overstijgen. 

Alles wordt nog overzichtelijker, onder meer dankzij nieuwe icoontjes in het programma, die het voor de gebruiker zeer eenvoudig maken. De nieuwe LogiKal vertoont veel gelijkenissen met de bekende werkomgevingen van de Office-pakketten. Bij deze versie zullen gebruikers meerdere projecten kunnen openen. Bovendien kunnen stappen en volledige posities uit één project in een ander overgenomen worden, gewoon via Drag-and-Drop.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details