Deurautomaat
01:13
27-09-2017

Slimme toegangsoplossingen inclusief technische ondersteuning

dormakaba staat wereldwijd bekend als ontwikkelaar en producent van slimme toegangsoplossingen. Het biedt een heel scala aan producten, oplossingen en services voor een beveiligde toegang tot gebouwen en ruimten aan.

Een belangrijk onderdeel uit dat uitgebreide assortiment van dormakaba zijn de kwalitatief hoogwaardige schuifdeurautomaten. In Nederland zijn deze via Stalufor verkrijgbaar. Stalufor is onder andere specialist op het gebied van deurautomatiek en heeft dan ook een uitgekiend assortiment schuif- en draaideurautomaten in het programma die probleemloos zijn toe te passen op nagenoeg alle aluminium gevelsystemen die op de Nederlandse markt verkrijgbaar zijn. Bij Stalufor merken ze dat er in ons land steeds meer behoefte is om deurautomaten te koppelen aan een toegangscontrolesysteem, brandmeldcentrale of RWA-systeem (rookwarmteafvoer).

De samenwerking met dormakaba is zeker niet zonder reden. Dit Duitse topfabricaat staat garant voor verschillende soorten kwalitatief hoogwaardige schuifdeurautomaten. Tot de standaard mogelijkheden behoren een telescopische optie of met een sluisfunctie. Tevens zijn deze deuren verkrijgbaar als inbraakwerende uitvoering conform SKG normering.

Stalufor verzorgt de complete montage, elektrisch aansluiten en inregelen van de deurautomaten. Dit is mogelijk dankzij de technische ondersteuning van dochteronderneming Stalufix®. Als het gaat om aansluiten, inregelen en ingebruikstelling zorgt deze ondersteunende dienstverlening voor de juiste professionele hulp en een optimaal werkend resultaat. Tevens is Stalufor als één van de weinigen in Nederland door dormakaba gecertificeerd om deze automaten te mogen verkopen en monteren. Daarnaast bemiddelt Stalufix® ook tussen dormakaba en de eindgebruiker voor de onderhoudscontracten op de geleverde installaties.

Schuifdeurautomaat Dormakaba

Deze technische ondersteuning is steeds vaker van belang omdat oplossingen in het bouwproces steeds complexer worden, maar ook omdat bij aluminiumverwerkers steeds vaker de juiste kennis en kunde over nieuwe ontwikkelingen ontbreekt. Hoe groot of klein de technische werkzaamheden ook zijn; door het inzetten van de gespecialiseerde Stalufix® medewerkers beschikt Stalufor over een grote toegevoegde waarde voor haar relaties. Denk aan het installeren van paniekoplossingen, het combineren van motorsloten, het begeleiden van productieprocessen op het gebied van hang- en sluitwerk of het monteren van dubbele deuren, draai- en schuifdeurautomaten. Eigenlijk staat Stalufix® voor alles wat te maken heeft met technische ondersteunende dienstverlening en expertise op het gebied van complexe montage- en installatiemogelijkheden waar de relaties van Stalufor zelf geen raad mee weten.

Tekst: Rob Buchholz     Beeld: Stalufor

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Gevelbouw partners

Infinity LU – Arquitectonica & M3 Architectes.Gevelreiniging