Platform over gevels, glas & daken
Nieuws

Signed by SIZO!

sizo-group-crafter-jan-d-kopieren

14 juli 2020 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Zoals je wellicht al hebt vernomen is SIZO sinds dit jaar de samenwerking aangegaan met L2L Ledscreens en vormen we met onze andere BV’s nu de SIZO GROUP.

Dat is niet het enige wat er voor ons verandert dit jaar. Vanaf deze week stappen wij namelijk volledig over op een nieuwe huisstijl, naam en samenstelling. We hebben eenheid gecreëerd met SIZO Signs – The Sign Contractor, L2L Ledscreens – Digital Signage Solutions, SIZO Identity – Company wear & Incentives en SIZO Service – Maintenance & Repair.

SIZO Signs (voorheen SIZO The Signing Company), SIZO Identity (voorheen SIZO Promotieartikelen & Werkkleding).

De website is (wederom) in een nieuw jasje gestoken (nog even geduld), de bedrijfsauto’s van L2L en SIZO hebben volledig nieuwe belettering, onze eigen gevelreclame is vernieuwd de heren lopen in nieuwe werkkleding en we hebben een geweldig experience centre neergezet. Een experience centre waar wij met jou om tafel kunnen zitten om inspiratie op te doen, waar er vergaderd kan worden met ons of met één van jouw eigen klanten. In het experience centre komt alles aan bod omtrent signage en digital signage. Genoeg reden om snel bij ons langs te komen, toch? Laat een berichtje achter als je geïnteresseerd bent, dan zorgen wij ervoor dat de koffie klaar staat.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Erik Imming

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details