Platform over gevels, glas & daken
Reusachtig LED-scherm informeert dagelijks meer dan 100.000 automobilisten

Reusachtig LED-scherm informeert dagelijks meer dan 100.000 automobilisten

L2L-Ledscreens, sinds januari deel uit makend van de SIZO Advertisement Group heeft aan Krabbendam Kadoverpakkingen in Nieuwerkerk aan den IJssel een reusachtig LED-scherm geleverd en gemonteerd. Het nieuwe pand van Krabbendam is gunstig gelegen direct aan de snelweg A20 waar dagelijks meer dan 100.000 auto’s passeren. Een ideale locatie om promotie te maken voor het bedrijf en haar producten.

Een LED-scherm op een locatie met veel traffic is een zeer doeltreffend middel om met de buitenwereld of de markt te communiceren. Bewegende of wisselende beelden hebben een veel hogere attentiewaarde dan statische afbeeldingen. Ook verkeer dat dagelijks passeert zal altijd even een blik werpen op de (nieuwe) boodschap.

Het type scherm, het formaat, de positie en de pixel-pitch zijn allen van belang voor een juiste werking van de communicatie. Afhankelijk van locatie, verkeerssnelheid en type boodschap ontwerpt L2L-Ledscreens de meest doeltreffende en economische oplossing. L2L voorziet al haar LED-schermen standaard van een geavanceerde en gepatenteerde Brightness sensor zodat de schermen in fel zonlicht goed leesbaar zijn en bij duisternis de omgeving niet verblinden.

Constructie 

Al bij het ontwerp van het fraaie gebouw van Krabbendam is rekening gehouden met het plaatsen van het grote LED-scherm van 3 bij 5 meter. Sidney Zee, algemeen directeur SIZO Group: “Voor het scherm is een speciale versterkte ophangconstructie ontworpen die is geïntegreerd in de staalconstructie van het gebouw. De eigenaar van Krabbendam wist al vanaf de eerste plannen voor nieuwbouw dat er een LED-scherm aan de gevel moest komen.”

Dit maakt het monteren van het LED-scherm niet alleen eenvoudig maar zorgt er ook voor dat er geen schade ontstaat aan de gevelbeplating en het ophangframe onzichtbaar blijft. Het direct integreren van de ophangconstructie tijdens de bouw resulteert bovendien in een belangrijke kostenbesparing.

SIZO Group

L2L-Ledscreens is een Nederlands bedrijf dat zich de afgelopen 10 jaar heeft gespecialiseerd in de levering, montage en onderhoud van zeer grote led-schermen voor zowel buiten als binnen toepassingen.

Sinds januari van dit jaar maakt L2L-Ledscreens onderdeel uit van de SIZO Group. SIZO Signs, de zustermaatschappij van L2L is een van de grotere sign-bedrijven in Nederland. SIZO Signs ontwerpt, produceert en monteert gevelreclame als doosletters, lichtbakken en lichtlijnen maar ook (raam) folie en banners.

De combinatie van digitale signage door middel van LED-schermen en conventionele signage met bijvoorbeeld doosletter is uniek in Nederland en maakt de SIZO Group een interessante gesprekspartner voor iedereen die zijn gevel of pand wil inzetten als communicatiemiddel.

SIZO Group heeft in haar hoofdvestiging in Capelle aan den IJssel een indrukwekkend experience centrum waar alle vormen van digitale en conventionele signing en visuele communicatie gedemonstreerd kunnen worden.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details