Platform over gevels, glas & daken
Remmers B.V. verhuist

Remmers B.V. verhuist

Eind augustus heeft de directie van Remmers B.V. aan het personeel bekend gemaakt om in januari 2020 te gaan verhuizen naar Apeldoorn. In februari 2020 zal de fysieke verhuizing gaan plaatsvinden en begin maart 2020 wil Remmers BV volledig operationeel zijn in Apeldoorn. Het huidige bedrijfspand in Hoogeveen is te klein om de groeiambities van het bedrijf te kunnen realiseren.

We zijn een begrip in Hoogeveen en kijken terug op een mooie periode. We hebben er lang over nagedacht en in overleg met het Duitse moederbedrijf alles wel overwogen. Voor de verdere ontwikkeling van Remmers B.V. is deze stap noodzakelijk. Uit onderzoek blijkt dat er afzetverschuiving plaatsvindt naar het midden van Nederland. Door de verhuizing naar Apeldoorn zitten we dichter bij onze klanten en meer centraal in het land, aldus Hendrik Jan Verweij, Algemeen Directeur Remmers B.V.

Voor de toekomst is het pand in Apeldoorn een betere locatie met mogelijkheden voor het verzorgen van workshops, demonstraties en geven van trainingen. Daardoor kunnen we meer betekenen voor onze relaties.

Remmers B.V. is in 1973 in Hoogeveen gestart en verhuisde eind jaren ’80 naar het huidige pand aan de Stephensonstraat 9 in Hoogeveen. Remmers B.V. maakt onderdeel uit van Remmers GmbH en is één van de belangrijkste en grootste producenten en leveranciers op het gebied van bouw- en houtbeschermingsproducten. Remmers B.V. levert dienstverlening in alle sectoren in de bouw. Met meer dan 450 producten zet Remmers B.V. de standaard voor wat betreft hoogwaardige techniek en kwaliteit.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details