Platform over gevels, glas & daken
Polysun bv, breidt in 2024 uit met 2 productielocaties in Nederland

Polysun bv, breidt in 2024 uit met 2 productielocaties in Nederland

Polysun bv, specialist in zonwering in isolatieglas, breidt in 2024 uit met 2 productielocaties in Nederland.

Tot nu toe produceerden zij alles in België bij productiepartner Polypane nv in Temse, vlak onder Antwerpen. Vanaf nu doen zij dat ook bij Timmermans Hardglas in Hardenberg en medio 2024 komt XL-glas uit Woudenberg daarbij.

Vanuit Temse worden de Belgische markt en het Zuiden van Nederland bediend (Noord-Brabant, Zeeland en Limburg). De exclusieve samenwerking met de nieuwe partners maakt het mogelijk om ook over de rest van Nederland het Polysun-concept uit te rollen. Timmermans Hardglas gaat als eerste van start met daarbij een Polysun showroom/trainingsruimte voor ontvangst van klanten en training van verkooppunten. Binnen enkele maanden volgt XL-Glas.

Deze stap betekent onder meer dat het netwerk van Polysunpunten – dit zijn kozijnen- en glasbedrijven die de directe link naar de particuliere markt vormen, en daarmee de ruggengraat zijn van het Polysun concept – stap voor stap verder uitgebreid zal worden naar alle provincies in Nederland. Het huidige netwerk heeft nu 40+ Polysunpunten.

Ter formalisering van dit proces in Polysun Nederland bv opgericht per 31-08-202

Volgens bestuurders Albert Contant en Odette Contant is dit een logische stap in de gestage groei die we sinds de start van ons bedrijf ervaren.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details