Ondertekenen samenwerkingsovereenkomst Houtimport Best met Platowood kopiëren
00:35
21-01-2019

Platowood start samenwerking Houtimport Best

Duurzaam kozijnhout van Platowood nu verkrijgbaar Houtimport Best

In twee dagdelen zijn werknemers van Houtimport Best opgeleid door middel van een presentatie met technische informatie over het proces en het kozijnhout. Daarnaast stond een rondleiding op het programma voor een goed begrip van het Platowood proces dat volledig in eigen beheer wordt uitgevoerd.

Het met KOMO-gecertificeerde kozijnhout is de nieuwste innovatie van Platowood. Platowood Kozijnhout is goed verwerkbaar en toepasbaar hout voor raam- en deurkozijnen. Door het unieke hydro-thermische modificatieproces (platoniseren) is het hout vormvaster en onderhoudsarmer dan andere houtsoorten. Door dit hout ook nog eens te vingerlassen én te lamineren, zorgt Platowood voor geoptimaliseerd hout in een standaardlengte van 5,90 meter.

Waar kozijnen door weersinvloeden normaal gesproken eens per 5 of 6 jaar opnieuw moeten worden geschuurd en geschilderd, volstaat bij Platowood Fraké Kozijnhout een onderhoudsinterval tot wel 15 jaar. Bovendien is het hout inbraakwerend – gelijk aan Meranti -, geschikt voor alle soorten hang- en sluitwerk en heeft het een uitstekende isolatiewaarde, waardoor het een interessant product is voor NOM- (Nul Op de Meter) en BENG- (Bijna Energie Neutraal Gebouwd) woningen.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Gevelbouw partners

Isoklinker-1 kopiërenbanner_Polyclose_v2.indd