Platform over gevels, glas & daken
PERI BeNeLux gaat een samenwerking aan met MSR Verhuur
PERI Benelux gaat een samenwerking aan met MSR Verhuur om samen de groeiende vraag naar steigers op de Nederlandse markt aan te pakken.

PERI BeNeLux gaat een samenwerking aan met MSR Verhuur

Net als PERI heeft MSR Verhuur een sterke focus op de steigermarkt, waarbij veiligheid en kwaliteit een zeer belangrijke rol spelen.

Veilige werkplek topprioriteit

MSR Verhuur is al 25 jaar een betrouwbare partner in de verhuur van bouwmaterieel en gereedschap, met vestigingen in Den Haag, Ridderkerk en Culemborg. Steigers en trappentorens zijn een belangrijk onderdeel van hun verhuurprogramma.

“De afgelopen jaren hebben we de vraag naar een veilige werkplek op hoogte zien groeien”, zegt Nick van Zwieteren, eigenaar en directeur van MSR Verhuur. “Wij bieden een totaalpakket van hoogwerkers tot stalen steigers om het werk zo efficiënt mogelijk uit te voeren. Dat daarbij veiligheid en bouwen conform officiële/wettelijke richtlijnen voorop staat, is voor ons niet meer dan normaal. Om dat op een nog professionelere wijze aan te pakken zijn we de samenwerking aangegaan met PERI BeNeLux.”

Samenwerking MSR Verhuur en PERI

Voor beide partijen is de samenwerking een logische stap. PERI is een nieuwe systeemklant rijker waarmee ze meer aanwezig zijn op de Nederlandse markt, en MSR Verhuur heeft een professionele partner gevonden om steigerprojecten mee op te bouwen en een veilige werksituatie te garanderen.

Met de samenwerking wordt het assortiment van MSR Verhuur uitgebreid met PERI UP Flex, PERI UP Easy en de PERI UP Trappentoren 75. Ondermeer de ‘locking decks’ (geïntegreerde vergrendeling tegen opwaaien) en het ‘gravity lock’ (het zwaartekrachtslot van de liggers), geven MSR Verhuur de mogelijkheid geeft om aan de groeiende vraag naar steigers en trappentorens gehoor te geven conform hoge kwaliteitseisen.

Naast hoogwaardig materiaal biedt PERI ook haar verdiensten op het gebied van engineering en logistieke invulling. De vergaarde expertise bij complexe projecten biedt MSR Verhuur en haar klanten een meerwaarde doordat er mee gedacht wordt over de beste oplossing op de bouwplaats.

Wij als PERI zijn erg blij met MSR Verhuur als nieuwe systeempartner, en hopen uiteraard op een prettige samenwerking.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw steigerproject met PERI? Neem contact op met een van onze Sales Engineers.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details